mijn franchisekansen
45 resultaten in veldhoven
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Veldhoven? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Veldhoven. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Veldhoven behoort tot de regio Veldhoven-Valkenswaard. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Veldhoven getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Veldhoven

24People is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Veldhoven

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Veldhoven

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Veldhoven

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Veldhoven

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Veldhoven

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Veldhoven

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Veldhoven

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Veldhoven

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Veldhoven

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Veldhoven

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Veldhoven

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR