mijn franchisekansen
64 resultaten in velp
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Velp? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Velp. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Velp behoort tot de regio Arnhem-Velp. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Velp getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Velp

24People is op zoek naar een ondernemer in Velp. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Velp

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Velp. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Velp

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Velp. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Velp

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Velp. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Velp

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Velp. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Velp

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Velp. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Velp

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Velp. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Velp

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Velp. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Velp

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Velp. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Velp

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Velp. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Velp

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Velp. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Velp

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Velp. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR