mijn franchisekansen
31 resultaten in velsen noord
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Velsen Noord. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Velsen-Noord behoort tot de regio Castricum-Beverwijk-Ijmuiden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Velsen-Noord getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Velsen-Noord

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Velsen-Noord. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Velsen-Noord

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Velsen-Noord. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Velsen-Noord

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Velsen-Noord. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Velsen-Noord

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Velsen-Noord. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Velsen-Noord

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Velsen-Noord. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Velsen-Noord

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Velsen-Noord. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Velsen-Noord

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Velsen-Noord. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Velsen-Noord

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Velsen-Noord. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Castricum-Beverwijk-Ijmuiden

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Castricum-Beverwijk-Ijmuiden. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Castricum-Beverwijk-Ijmuiden

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Castricum-Beverwijk-Ijmuiden. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Castricum-Beverwijk-Ijmuiden

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Castricum-Beverwijk-Ijmuiden. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 40 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Castricum-Beverwijk-Ijmuiden

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Castricum-Beverwijk-Ijmuiden. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 24 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR