mijn franchisekansen
45 resultaten in vlissingen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Vlissingen. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Vlissingen behoort tot de regio Schouwen Duivenland-Walcheren. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Vlissingen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Vlissingen

24People is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Vlissingen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Blz. in Vlissingen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Vlissingen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Vlissingen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Vlissingen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Vlissingen

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Vlissingen

Expert is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Vlissingen

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Vlissingen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Vlissingen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Vlissingen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR