mijn franchisekansen
39 resultaten in vriezenveen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Vriezenveen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Vriezenveen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Vriezenveen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Vriezenveen behoort tot de regio Almelo-Vriezenveen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Vriezenveen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Vriezenveen

24People is op zoek naar een ondernemer in Vriezenveen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Vriezenveen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Vriezenveen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Vriezenveen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Vriezenveen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Vriezenveen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Vriezenveen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Vriezenveen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Vriezenveen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Vriezenveen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Vriezenveen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Vriezenveen

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Vriezenveen. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Vriezenveen

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Vriezenveen. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Vriezenveen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Vriezenveen. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Vriezenveen

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Vriezenveen. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Vriezenveen

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Vriezenveen. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Vriezenveen

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Vriezenveen. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR