mijn franchisekansen
51 resultaten in waddinxveen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Waddinxveen heeft 51 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Waddinxveen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Waddinxveen behoort tot de regio Zoetermeer-Waddinxveen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Waddinxveen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Waddinxveen

24People is op zoek naar een ondernemer in Waddinxveen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Waddinxveen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Waddinxveen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Waddinxveen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Waddinxveen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Waddinxveen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Waddinxveen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Waddinxveen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Waddinxveen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Waddinxveen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Waddinxveen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Waddinxveen

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Waddinxveen. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Waddinxveen

Expert is op zoek naar een ondernemer in Waddinxveen. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Waddinxveen

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Waddinxveen. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Waddinxveen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Waddinxveen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Waddinxveen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Waddinxveen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Waddinxveen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Waddinxveen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR