mijn franchisekansen
37 resultaten in wateringen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wateringen heeft 37 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Wateringen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Wateringen behoort tot de regio Noordwijk-Wassenaar-Rijswijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Wateringen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Wateringen

24People is op zoek naar een ondernemer in Wateringen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Wateringen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Wateringen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Wateringen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Wateringen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Wateringen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Wateringen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Wateringen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Wateringen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Wateringen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Wateringen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Wateringen

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Wateringen. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Wateringen

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Wateringen. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Wateringen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Wateringen. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Wateringen

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Wateringen. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Wateringen

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Wateringen. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Wateringen

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Wateringen. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR