mijn franchisekansen
49 resultaten in wijchen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wijchen heeft 49 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Wijchen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Wijchen behoort tot de regio Wijchen-Elst. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Wijchen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Wijchen

24People is op zoek naar een ondernemer in Wijchen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Wijchen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Wijchen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Wijchen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Wijchen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Wijchen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Wijchen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Wijchen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Wijchen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Wijchen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Wijchen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Wijchen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Wijchen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Wijchen

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Wijchen. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

fit20 in Wijchen

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Wijchen. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Wijchen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Wijchen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Wijchen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Wijchen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Wijchen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Wijchen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR