mijn franchisekansen
27 resultaten in wijhe
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 27 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Wijhe. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Wijhe behoort tot de regio Raalte-Epe. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Wijhe getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Wijhe

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Wijhe. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Wijhe

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Wijhe. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Wijhe

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Wijhe. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Wijhe

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Wijhe. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Wijhe

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Wijhe. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Wijhe

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Wijhe. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Wijhe

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Wijhe. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Wijhe

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Wijhe. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Raalte-Epe

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Raalte-Epe. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Raalte-Epe

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Raalte-Epe. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Raalte-Epe

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Raalte-Epe. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 40 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Raalte-Epe

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Raalte-Epe. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR