mijn franchisekansen
41 resultaten in winschoten
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Winschoten heeft 41 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Winschoten is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Winschoten behoort tot de regio Hogezand-Veendam-Winschoten. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Winschoten getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Winschoten

24People is op zoek naar een ondernemer in Winschoten. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Winschoten

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Winschoten. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Winschoten

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Winschoten. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Winschoten

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Winschoten. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Winschoten

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Winschoten. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Winschoten

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Winschoten. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Winschoten

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Winschoten. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Winschoten

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Winschoten. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Winschoten

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Winschoten. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Winschoten

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Winschoten. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Winschoten

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Winschoten. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Winschoten

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Winschoten. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR