mijn franchisekansen
43 resultaten in winsum
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Winsum heeft 43 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Winsum is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Winsum behoort tot de regio Appingedam-Winsum. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Winsum getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Winsum

24People is op zoek naar een ondernemer in Winsum. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Winsum

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Winsum. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Winsum

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Winsum. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Winsum

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Winsum. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Winsum

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Winsum. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Winsum

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Winsum. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Winsum

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Winsum. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Winsum

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Winsum. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Winsum

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Winsum. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Winsum

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Winsum. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Winsum

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Winsum. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Winsum

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Winsum. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR