mijn franchisekansen
37 resultaten in winterswijk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 37 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Winterswijk. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Winterswijk behoort tot de regio Winterswijk-Lichtenvoorde. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Winterswijk getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Winterswijk

24People is op zoek naar een ondernemer in Winterswijk. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Winterswijk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Winterswijk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Winterswijk

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Winterswijk. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Winterswijk

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Winterswijk. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Winterswijk

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Winterswijk. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Winterswijk

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Winterswijk. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Winterswijk

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Winterswijk. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Winterswijk

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Winterswijk. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Winterswijk

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Winterswijk. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Winterswijk

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Winterswijk. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Winterswijk

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Winterswijk. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Winterswijk

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Winterswijk. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR