mijn franchisekansen
33 resultaten in wolvega
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Wolvega. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Wolvega behoort tot de regio Gorredijk-Heerenveen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Wolvega getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Wolvega

24People is op zoek naar een ondernemer in Wolvega. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Wolvega

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Wolvega. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Wolvega

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Wolvega. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Wolvega

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Wolvega. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Wolvega

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Wolvega. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Wolvega

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Wolvega. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Wolvega

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Wolvega. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Wolvega

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Wolvega. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Wolvega

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Wolvega. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Wolvega

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Wolvega. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Wolvega

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Wolvega. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Wolvega

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Wolvega. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR