mijn franchisekansen
52 resultaten in zeeland
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Zeeland heeft 52 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Zeeland is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Zeeland behoort tot de regio Nijmegen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Zeeland getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Zeeland

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Zeeland. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Zeeland

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Zeeland. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Zeeland

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Zeeland. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Zeeland

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Zeeland. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Zeeland

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Zeeland. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Zeeland

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Zeeland. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Zeeland

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Zeeland. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Bruna in regio Uden-Veghel

Bruna is op zoek naar een ondernemer in de regio van Uden-Veghel. Bruna is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 338 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Uden-Veghel

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Uden-Veghel. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Uden-Veghel

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Uden-Veghel. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Uden-Veghel

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Uden-Veghel. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 40 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Uden-Veghel

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Uden-Veghel. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 24 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR