mijn franchisekansen
31 resultaten in zetten
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Zetten heeft 31 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Zetten is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Zetten behoort tot de regio Wijchen-Elst. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Zetten getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Zetten

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Zetten. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Zetten

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Zetten. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Zetten

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Zetten. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Zetten

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Zetten. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Zetten

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Zetten. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Zetten

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Zetten. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Zetten

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Zetten. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

The Read Shop Express in Zetten

The Read Shop Express is op zoek naar een ondernemer in Zetten. The Read Shop Express is een non-food / tabak & gemak / boeken & tijdschriften formule met momenteel 159 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Wijchen-Elst

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Wijchen-Elst. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Wijchen-Elst

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Wijchen-Elst. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Wijchen-Elst

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Wijchen-Elst. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Wijchen-Elst

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Wijchen-Elst. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR