mijn franchisekansen
67 resultaten in zoetermeer
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Zoetermeer heeft 67 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Zoetermeer is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Zoetermeer behoort tot de regio Zoetermeer-Waddinxveen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Zoetermeer getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Zoetermeer

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Baderie in Zoetermeer

Baderie is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Baderie is een sanitair / wonen formule met momenteel 49 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Zoetermeer

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 172 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Zoetermeer

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Zoetermeer

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

ChiqueOLatte in Zoetermeer

ChiqueOLatte is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. ChiqueOLatte is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info

CijferMeester in Zoetermeer

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Zoetermeer

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Zoetermeer

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Zoetermeer

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Zoetermeer

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Zoetermeer

Expert is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR