mijn franchisekansen
24 resultaten in zuidhorn
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Zuidhorn? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Zuidhorn. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Zuidhorn behoort tot de regio Zuidhorn. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Zuidhorn getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Zuidhorn

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Zuidhorn. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Zuidhorn

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Zuidhorn. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Zuidhorn

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Zuidhorn. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Zuidhorn

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Zuidhorn. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Zuidhorn

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Zuidhorn. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Zuidhorn

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Zuidhorn. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Zuidhorn

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Zuidhorn. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Zuidhorn

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Zuidhorn. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Gorredijk-Heerenveen

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Gorredijk-Heerenveen. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Gorredijk-Heerenveen

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Gorredijk-Heerenveen. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

Expense Reduction Analysts in regio Gorredijk-Heerenveen

Expense Reduction Analysts is op zoek naar een ondernemer in de regio van Gorredijk-Heerenveen. Expense Reduction Analysts is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / advies formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Fortune Coffee in regio Gorredijk-Heerenveen

Fortune Coffee is op zoek naar een ondernemer in de regio van Gorredijk-Heerenveen. Fortune Coffee is een food / consumptie- automaten en vending formule met momenteel 29 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR