Commercium: Succesvol ondernemen en verkopen

Commercium: Succesvol ondernemen en verkopen

  Commercium: Succesvol ondernemen en verkopen

  Commercium – Business Expertise, voor succesvol ondernemen en verkopen

  De missie van Commercium is de mogelijkheden van jouw onderneming optimaal benutten en de resultaten te verbeteren. Commercium heeft een unieke positie door ons aanbod specifiek te richten op de zakelijke groei en de persoonlijke ontwikkeling van ondernemers, managers en verkopers. Al 25 jaar begeleiden we ondernemers en bedrijven van MKB bedrijf tot multinational door middel van business support, management support én verkoop support, zowel online als offline. De drie pijlers zijn: meer winst, effectief leidinggeven en succesvol verkopen zonder te pushen.

  De diensten en producten van Commercium zijn in de afgelopen 25 jaar samen met partners vanuit de praktijk ontwikkeld. De adviezen, begeleiding en trainingen zijn praktijkgericht en sluiten naadloos op elkaar aan. Door middel van de ACC-aanpak (analyse, consultancy & coaching) krijg je een flexibele en persoonlijke aanpak die zorgt voor een goed evenwicht tussen persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei, een methode die zich in diverse bedrijfstakken op verschillende niveaus al ruimschoots heeft bewezen.

   

  aangeslotenbijlogo-pagina

  Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


  Activiteit:Commercium boekt al meer dan 25 jaar resultaat met advies, support, online programma's en trainingen. Neem vrijblijvend contact met ons op!
  Branche:
  Klanten:DIO Drogisterijen, Ahold, Het Kabinet
  Oprichtingsjaar:1994

  Delen:

  Contact

  Wisselweg 33
  1314 CB Almere
  Nederland

  Telefoon: (036) 531 85 06
  Website: http://www.commercium.nl/

  Contactpersoon: Mevrouw R. van Tol (Ria)
  Functie: Directeur

   

  skyscraper-banner-website

  banner-volop-kansenV2

  franchise-banner-abn-amro-3