Leeman Verheijden Huntjens Advocaten

Leeman Verheijden Huntjens Advocaten

Leeman Verheijden Huntjens Advocaten

Leeman Verheijden Huntjens Advocaten – Franchisedesk

Als franchisegever en franchisenemer kunt u te maken krijgen met zoveel verschillende rechtsgebieden dat u al gauw een juridische duizendpoot nodig hebt. Wij richten ons met de Leeman Verheijden Huntjens Advocaten (LVH) Franchisedesk op de franchisebranche. Binnen de desk komt jarenlange expertise van verschillende specialisten bij elkaar. Het Rotterdamse karakter zorgt voor korte lijnen en een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit. Onze specialistische kennis en ervaring, in combinatie met het full service karakter van ons kantoor, maakt de LVH Franchisedesk onderscheidend ten opzichte van andere.

Formules hebben te maken met allerlei rechtsgebieden. Denk aan arbeids-, ondernemings-, bestuurs-, contracten- en intellectueel eigendomsrecht. Zaken als arbeidsvoorwaarden, het instellen van een ondernemingsraad, het aanvragen van vergunningen, vragen bij overnames en behandeling van allerhande geschillen: die expertise hebben wij allemaal in huis. Bij ons werken daarnaast ook twee curatoren, die bedrijven adviseren die in moeilijkheden verkeren.

Wij zijn een laagdrempelig full service advocatenkantoor puur voor ondernemers, van klein tot groot. Als klant hebt u altijd één vast en vertrouwd aanspreekpunt voor alle juridische vragen. Wij vervullen vaak de rol van ‘huisjurist’. Vanzelfsprekend zijn onze diensten van hoge vakmatige kwaliteit. Minstens zo belangrijk is de wijze waarop wij ons werk doen: betrokken, helder en snel. Wij luisteren goed, managen de verwachtingen en maken een plan van aanpak. Daarbij zijn we vooraf transparant in de kosten en zijn er desgewenst verschillende fee-afspraken bespreekbaar. Uiteraard is een oriënterend gesprek kosteloos.

De LVH Franchisedesk biedt niet alleen specialisten op verschillende rechtsgebieden, maar ook expertise binnen verschillende branches. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branches, een ondernemer hoeft dus niet uit te leggen wat de uitdagingen zijn in zijn branche. De cliënt kan altijd terecht bij de persoon die zijn branche goed kent. De branches waarin Leeman Verheijden Huntjens Advocaten is gespecialiseerd, zijn onder andere franchise, food, horeca & retail, bouw & vastgoed, haven & handel, transport & logistiek en zakelijke dienstverlening. De LVH Franchisedesk opereert landelijk en staat ook buitenlandse cliënten bij.

Franchising brengt voor zowel franchisegevers als franchisenemers verschillende spanningsvelden en uitdagingen met zich mee.  Bij franchising is specialistische en juridische kennis onontbeerlijk. Franchisegevers en (aspirant) franchisenemers doen er dan ook verstandig aan om (tijdig) juridisch advies in te winnen.

De LVH Franchisedesk is graag uw juridische partner.

Een greep uit de werkzaamheden die wij voor franchisegevers, franchisenemers en franchisenemersverenigingen verrichten zijn:

  • opstellen en/of adviseren van franchiseovereenkomsten en/of (onder)huurovereenkomsten;
  • adviseren en onderhandelen bij de start en (verdere) ontwikkeling van franchiseformules;
  • adviseren en begeleiden binnen de bestaande franchiserelatie;
  • adviseren en procederen in allerlei geschillen die uit de franchiserelatie voortvloeien;
  • adviseren en begeleiden bij koop-, verkoop- en huurtrajecten;
  • adviseren, onderhandelen en procederen in franchise gerelateerde geschillen, zoals exploitatieprognoses, E-commerce, overdracht onderneming, (tussentijdse) beëindiging en voortzetting van franchiseovereenkomsten alsook kwesties omtrent rayonexclusiviteit, non-concurrentie en geheimhouding.

Neem voor meer informatie contact met ons op via (010) 209 27 77 of download hier de brochure van de LVH Franchisedesk.
Klik hier en hier voor meer informatie over de HR-kennisdesk.

leeman-verheijden-huntjens-advocaten Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Activiteit:Leeman Verheijden Huntjens Advocaten is een full service advocatenkantoor puur voor (franchise) ondernemers van klein tot groot
Branche:
Aantal medewerkers:30 - 35 fte
Oprichtingsjaar:1998

Delen:

Contact

Westerstraat 42
3016 DH Rotterdam
Nederland

Telefoon: (010) 209 27 77
Website: https://www.lvh-advocaten.nl/

Contactpersoon: Mevrouw S. Ort (Sabriye)
Functie: Franchise advocaat

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class