Capital Circle

Capital Circle

  Capital Circle

  Capital Circle

  Over Capital Circle

  Capital Circle is een crowdfunding platform dat ondernemers in het MKB en investeerders bij elkaar brengt. Ons online financieringsplatform heeft inmiddels heel wat expertise opgebouwd in de franchisesector en biedt ondernemers de kans te groeien door financieringen met transparante voorwaarden en aan investeerders de kans om te investeren tegen een mooi rendement en met beperkt risico.

  Solide en succesvolle MKB’ers moeten niet langer geremd worden in hun ambities. Ondernemers zien als geen ander welk groeipotentieel hun bedrijf heeft en maken graag gebruik van de financiële mogelijkheden die investeerders bieden. Investeerders op hun beurt ontlenen zekerheid aan hard werkende en naar rendement strevende ondernemers die onafhankelijk getoetst zijn op onder meer hun kredietwaardigheid en ondernemerskwaliteiten.

  Er zijn verschillende manieren om de financiering van een nieuw filiaal, relocatie, een noodzakelijke verbouwing of het omzetten van een filiaal naar franchise rond te krijgen. Eén daarvan is door middel van een franchise arrangement bij Capital Circle. Arrangementen zijn gestandaardiseerde procedures die een crowdfunding aanvraag eenvoudiger maakt en de doorlooptijd aanzienlijk verkort. Onder andere Jamin, Leonidas, Subway, Waar en SNS hebben een dergelijk arrangement bij Capital Circle.

  Capital Circle heeft een ontheffing van de AFM. Reden is dat wij voldoen aan een aantal randvoorwaarden, zoals een professioneel platform, transparantie en bescherming van de geldgever en geldvrager. Ons bedrijf zet enkel in op solide projecten en werkt altijd aan een langetermijnrelatie met zowel investeerders als geldvragers.

  Capital Circle is de schakel tussen groeipotentieel, kapitaalbehoefte en rendement. Tussen ondernemer en investeerder. Vertrouwen vormt de basis. Capital Circle; A Circle of Trust.

  Crowdfunding via Capital Circle

  • Maatwerk voor uw formule
  • Als er een arrangement is ingericht kan de lening binnen een week worden geplaatst
  • Financiering door een brede laag investeerders waaronder direct en indirect betrokken participanten

  Neem voor meer informatie contact op met onze franchise specialisten via (010) 302 03 03.

  Afbeeldingsresultaat voor capital circleAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

   


  Activiteit:Via ons online crowdfundingplatform brengen wij ondernemers in het MKB en investeerders bij elkaar.
  Branche:
  Aantal medewerkers:14
  Klanten:Jamin, Leonidas, Subway, Waar en SNS
  Oprichtingsjaar:2014

  Delen:

  Contact

  Westblaak 100
  3012 KM Rotterdam

  Telefoon: (010) 302 03 03
  Website: https://www.capitalcircle.nl/

  Contactpersoon: De heer C. de Graaff
  Functie: Commercieel Directeur

   

  skyscraper-banner-website

  banner-volop-kansenV2

  franchise-banner-abn-amro-3