Econocom Retail
Econocom Retail

  Econocom Retail

  Econocom Retail is een onderdeel van de Econocom Group. Met vestigingen in 20 landen en meer dan 8.000 medewerkers is de Econocom Group gespecialiseerd in digitale en financiële oplossingen. Econocom Retail is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor retail- en franchiseorganisaties. Wij werken volledig merk-, bank- en leveranciersonafhankelijk. 

  Uw uitdagingen, onze oplossingen

  Interactieve tablets, RFID, mobile payment devices; de ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuren, ICT-gerelateerde apparatuur en smart objects binnen de retailwereld gaan snel. De mix en interactie tussen offline en online, tussen bricks en clicks, de nieuwe consument, het veranderende winkelgedrag. Grote uitdagingen die vragen om kennis, snelheid, flexibiliteit én grote investeringen.

  Oplossingen op maat

  Econocom Retail kent de markt, de verschillende branches en de doelgroepen. Wij hebben de kennis in huis en bieden financiële, operationele en managementoplossingen.

  “Econocom Retail is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor retailorganisaties. Wij werken volledig merk-, bank- en leverancieronafhankelijk.”

  Financiering winkelautomatisering

  Oplossingen om de financiering van uw winkelautomatisering rond te krijgen. Om een vestiging snel operationeel of gerestyled te krijgen. Met alle gemak wordt hierbij de complete winkelinrichting betrokken. Dus zeker niet alleen PIN-, POS- en kassasystemen, maar ook bonprinters, toegang– en beveiligingssystemen, videobewaking en narrow casting. En ook andere ‘smart objects’ zoals barcodescanners, audiovisuele middelen, beamers, LCD-of plasmaschermen en informatie-/bestelzuilen behoren hiertoe.

  Overzichtelijker werken

  De ‘nieuwe consument’ wil op allerlei moderne manieren, 24/7 en zo persoonlijk mogelijk aangesproken worden. Een goed ingerichte winkel, mooi, modern en klaar voor de toekomst, doet uw omzet stijgen en geeft een hogere ROI. Slimme toepassingen maken het leven van een retailer en franchiser makkelijker en overzichtelijker. Zij bieden de mogelijkheid tot optimaal voorraadbeheer, snelle marketingacties, inzicht in klantgegevens en koopgedrag, etc.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  Samen met u onderzoeken wij welke financieringsoplossing het beste bij u past. Puur maatwerk voor uw onderneming. Vervolgens vertalen wij die oplossing naar een maandbedrag. U bent en blijft volledig vrij in de keuze van merk en partner. Wij nemen de financiële afhandeling vervolgens uit handen en factureren u enkel het afgesproken termijnbedrag. Aan het einde van de gebruiksduur zorgen wij voor het hergebruik of recycling van de apparatuur.

  Overzicht dankzij online rapportages

  Econocom Retail controleert en betaalt uw leveranciersfacturen en registreert alle technische, administratieve en financiële gegevens van de apparatuur. Wij voorzien uw organisatie van relevante online rapportages op het gebied van waarde, leverancier, locatie en ouderdom van de in gebruikte apparatuur. Met één druk op de knop heeft u inzicht in de status van leveranciersfacturen of kunt u verouderde apparatuur door ons laten afvoeren.

  U daarnaast profiteren van een uitgebreid pakket aan dienstverlening, zoals aanschaf, installatie, onderhoud en beheer van uw apparatuur.

  Meer informatie? http://www.retail-econocom.nl

   

  Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule
  econocom-logo

  Activiteit:Econocom Retail ontwikkelt en implementeert maatwerk financieringsarrangementen voor Franchiseorganisaties. Hierdoor kunnen zij groeien en uitbreiden, zonder directe liquiditeitsgevolgen.
  Branche:
  Aantal medewerkers:Europa ruim 2.300 / Nederland 50
  Klanten:McGregor, Bruna, Faunaland, Bart's Retail, Plus Supermarkten, New York Pizza
  Oprichtingsjaar:1982

  Delen:

  Contact

  Rond het Fort 38
  3439 MK Nieuwegein

  Telefoon: (030) 63 58 333
  Fax: (030) 63 58 324
  Website: http://www.retail-econocom.nl/

  Contactpersoon: De heer B. Creemers (Bart)

  Econocom Retail Twitter

  Meer tweets...

  Youtube video's


   

  skyscraper-banner-website

  franchise-banner-abn-amro-3


  seasons-artclass-banner

   

  Vragen? Bel ons! 055-8200 226