Franchise ter overname

franchise-ter-overname2.0

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan, meestal omdat de franchisenemer met pensioen gaat. De meeste frachiseformules hebben franchisevestigingen ter overname. Mocht de formule van uw voorkeur niet bij de onderstaande staan kijk dan bij het overzicht van alle franchiseformules.

Ter overname aangeboden vestigingen:

Bakker Bart in Alkmaar

De ondernemers van Bakker Bart Alkmaar-Europaboulevard  bieden hun winkel aan ter overname. De winkel ligt in het winkelgebied de Mare, dé winkelboulevard van Alkmaar. Het is een  druk winkelcentrum, waar de huidige ondernemers  al jaren een vast klantenbestand hebben opgebouwd. Ook kan er  overal gratis geparkeerd worden.

Bakker Bart in Nijkerk

Nijkerk is een mooie gemeente die hard aan haar toekomst bouwt en meer dan 40.000 inwoners telt. Nijkerk ligt vlakbij de Randstad en heeft aan de andere kant de mooie natuur van de Veluwe. Er worden in Nijkerk veel activiteiten georganiseerd , dat komt o.a. door het zeer actieve verenigingsleven in de stad en biedt ondernemers weer mooie commerciële kansen.

Bakker Bart in Baarn

Vorstelijk Baarn heeft verrassend veel te bieden: een centrale ligging, een zee aan ruimte, uitgebreide mogelijkheden om te winkelen, een keur aan horecagelegenheden en volop mogelijkheden voor rust en recreatie. Per jaar mag de gemeente Baarn  ruim 2,5 miljoen bezoekers ontvangen.

De-Beren

Beren Bezorgrestaurant in Amsterdam

In een fraai hoekpand aan de Hobbemakade in het centrum van Amsterdam, bevindt zich het eerste Beren Bezorgrestaurant van de hoofdstad. Geopend sinds februari 2016 in de compleet vernieuwde huisstijl van De Beren. Naast bezorging thuis óf op het werk kunnen hier ook gerechten afgehaald worden.

DecoretteDecorette ondernemer voor te openen vestiging in Breda

Decorette biedt een oplossing voor alle zeven wanden van het huis: vloeren, gordijnen, behang, raamdecoratie, verf en buitenzonwering. De accessoires en verlichting maken het lifestyle gevoel compleet. Met het ruime assortiment, de ‘experience ruimte’ en het goede, persoonlijke advies verkoopt de formule sfeer en gemak.

 

HouseHunting2
HouseHunting in Leiden

Househunting Woonbemiddeling is met 19 vestigingen in korte tijd een van de grootste en nog steeds groeiende verhuur bemiddelaars van Nederland. Het begrip “SERVICE” staat in ons brede en flexibele dienstverleningspakket met hoofdletters geschreven.

 

hubo

Hubo regio Rijnmond

De formule Hubo bestaat sinds 1969 en is daarmee de oudste doe-het-zelf formule in Nederland. Franchiser van een Hubo doe-het-zelf zaak betekent eigen baas zijn met de ondersteuning, kennis en ervaring van één van de belangrijkste spelers op de Nederlandse DHZ-markt.
hubo

Hubo regio Zuidoost Limburg

De formule Hubo bestaat sinds 1969 en is daarmee de oudste doe-het-zelf formule in Nederland. Franchiser van een Hubo doe-het-zelf zaak betekent eigen baas zijn met de ondersteuning, kennis en ervaring van één van de belangrijkste spelers op de Nederlandse DHZ-markt.

Infraligne
Infraligne Waalwijk

Infraligne is de grootste franchiseorganisatie in afslankstudio’s (35) van de Benelux. Een ijzersterke franchiseformule met een gezonde groeiambitie. En groeien, dat doe je samen!

 

 

Bedrijven te koop


banner snak appeal

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Vragen? Bel ons! 055-8200 226