Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Whitepaper: hoe kom ik aan franchisenemers?

Whitepaper Franchise

Op deze pagina kunt u de Whitepaper ‘Werving in Franchise’ gratis aanvragen. Nadat u uw gegevens achterlaat op het onderstaande formulier, zenden wij u de whitepaper, per mail, toe. De whitepaper bevat 20 pagina’s en biedt informatie over het hele proces en over alle facetten van het werven van franchisenemers.

 

‘De whitepaper biedt zowel startende als ervaren franchisegevers
onmisbare tools om hun wervingsproces te optimaliseren’

 

Het wervingsproces van A tot Z

‘De whitepaper biedt zowel startende als ervaren franchisegevers onmisbare tools om hun wervingsproces te optimaliseren,’ vertelt Tim Hazekamp, auteur van de Whitepaper. De lezer wordt van A tot Z in het wervingsproces meegenomen. Vanaf het eerste contact met een geïnteresseerde tot aan het ondertekenen van een franchiseovereenkomst bij een formule.

De whitepaper bevat 20 pagina’s en biedt informatie over het hele proces en over alle facetten van het werven van franchisenemers. Hazekamp: ‘Uiteraard zijn er per branche nuances. Iedere formule heeft zijn eigen methodieken, maar ik ben ervan overtuigd dat elke persoon actief in werving hier absoluut lering uit kan trekken,’ besluit Hazekamp.

 

Vraag hier uw gratis Whitepaper aan

 

×