Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij slaapTEQ

Op maat gemaakte matrassen van jouw slaapexperts

slaapTEQ franchise onderscheidt zich door haar expertise in innovatie op het gebied van slaap en gezondheid. Bij slaapTEQ Franchise streven we naar het aanbieden van een slaapsysteem dat garant staat voor een betere nachtrust. Met tientallen jaren aan onderzoek als basis, is het onze missie om klanten te helpen genieten van een goede nachtrust door het leveren van hoogwaardige producten en deskundig advies.

slaapTEQ gaat verder dan standaardmatrassen door op maat gemaakte matrassen en meer te bieden, allemaal met een 100% servicegarantie. Ze introduceren het eerste intelligent samengestelde en persoonlijke matras. Dit unieke proces omvat een kosteloze liganalyse in drie stappen. Hierbij worden gesprekken met slaapexperts en een intelligente ligsimulator ingezet om een matras samen te stellen dat perfect aansluit op individuele behoeften en slaapgewoonten.

De voordelen van franchisen bij slaapTEQ

 • Unieke, onderscheidende formule met wetenschappelijke basis en kwaliteit.
 • Relatief geringe investering omdat het om een kleine vestigingen gaat met weinig voorraad.
 • Flexibiliteit: omdat de klant op afspraak komt hoeft de franchisenemer niet in de winkel te blijven.
 • Ervaring in de branche is niet nodig, de ondernemer moet wel communicatief en servicegericht zijn.
 • Uitstekende marges.

Wat doe je als partner van slaapTEQ?

Jij bent de drijvende kracht achter jouw eigen vestiging. Het voeren van gesprekken met de klant is essentieel, dus een affiniteit met klantinteractie, een goed gevoel voor mensen en sterke communicatieve vaardigheden maken jou tot een succesvolle slaapTEQ-partner.

slaapTEQ investeert in jouw groei als franchisepartner door middel van interne seminars en cursussen. Dit stelt je in staat een expert te worden op het gebied van slapen en matrassen. Om je volledig te kunnen richten op jouw taken, ondersteunen we je ook met marketingtools zoals landingspagina’s, reclamemateriaal, campagnes, merchandising, en meer. Bovendien geniet je van exclusieve gebiedsbescherming en profiteer je van het netwerk van bestaande locatiemanagers.

Welke ondersteuning biedt het franchisesysteem?

Als franchisepartner van slaapTEQ ontvang je intensieve ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Een toegewijde partnermanager staat altijd voor je klaar om je te helpen. Deze ondersteuning omvat onder andere:

 • Locatiecheck en locatieanalyse
 • “Winkelpakket zonder zorgen” – van planning en winkelinrichting tot opening
 • Opleiding en bijscholing
 • Gedetailleerd slaapTEQ franchise handboek
 • Coaching door experts voor producten, marketing, financiën en bedrijfsmanagement
 • Centrale marketing (Google Ads-campagnes, Facebook-reclame, landingspagina’s, reclamemateriaal, merchandising)
 • Advies over financiële planning

Vereisten voor franchisenemers bij slaapTEQ

Een proactieve werkhouding en ondernemerszin zijn essentieel. Indien je graag actief betrokken wilt zijn bij slaapinnovatie en gezondheid, en een rol wilt spelen in het vinden van oplossingen voor slaapproblemen bij klanten, dan is slaapTEQ de betrouwbare formule die je zoekt. Ben je enthousiast? Laten we dan de mogelijkheid verkennen en nader kennismaken.

 

Ontvang gratis meer informatie over slaapTEQ

Meer informatie over franchisen bij

slaapTEQ

Recent bekeken formules

×