Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

burgerme, Leiden

Overnameprijs

€ 40.000 (Benodigd eigen vermogen)

Omzet

€ 750.000 - € 900.000

Oppervlakte

104 m²

Adres

Lijnbaan 3-D, Zuid-Holland

De huidige ondernemer van burgerme in Leiden biedt zijn goedlopende zaak ter overname aan. Dit is een unieke kans voor een ambitieuze ondernemer om deel uit te maken van de snelgroeiende food delivery markt met een bewezen en bloeiende franchiseformule.

Over burgerme en YAY FRY-DAY
burgerme franchise

Sinds de oprichting in 2010 heeft burgerme een indrukwekkende groei doorgemaakt en is het nu een toonaangevende speler in de burgerbezorging in Duitsland en Nederland met 152 vestigingen. De focus ligt op kwaliteit, versheid en klanttevredenheid. Als franchisenemer profiteer je van een gerenommeerd merk, uitgebreide ondersteuning, schaalvoordelen en innovatie.

YAY FRY-DAY

Met de lancering van het virtuele merk YAY FRY-DAY biedt burgerme franchisenemers de mogelijkheid om een tweede merk toe te voegen aan hun vestiging. YAY FRY-DAY richt zich op het bezorgen van knapperige, sappige gefrituurde kip. Dit innovatieve concept helpt ondernemers om een breder publiek aan te trekken en hun omzet te maximaliseren.

Waarom burgerme Leiden?

De vestiging in Leiden is gunstig gelegen en heeft al een gezonde, winstgevende bedrijfsvoering. Met het toegevoegde voordeel van het YAY FRY-DAY concept, kun je profiteren van een diverser menu en betere benutting van openingstijden, wat resulteert in extra omzet. De combinatie van beide concepten zorgt voor een efficiëntere kostenbesparing en lagere operationele kosten.

Interesse?

Bent u een enthousiaste en gedreven ondernemer die klaar is om zijn eigen succesvolle onderneming te starten binnen deze bewezen franchiseformule? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Meer weten over deze vestiging?

×