Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Simon Lévelt, Den Haag

Overnameprijs

n.o.t.k & entree fee

Oppervlakte

115 m² (incl. magazijn en keuken)

Adres

Frederik Hendriklaan 178, Den Haag, Zuid-Holland

Ben jij een echte koffie- en theeliefhebber? Wil je klanten graag inspireren en adviseren? En heb je een passie voor ondernemen? Dan is dit jouw kans! Simon Lévelt, zoekt een franchisenemer voor de winkel aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag. De huidige eigenaren Marc & Saskia gaan met pre-pensioen en bieden jou de kans om hun goed lopende winkel over te nemen, je stapt letterlijk in een rijdende trein!

Over Simon Lévelt

Simon Lévelt is een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Al bijna 200 jaar en 6 generaties lang werken wij met aandacht voor mens en natuur. Wij hanteren duurzame en biologische landbouwmethoden. Dit resulteert in de lekkerste koffie en thee, met natuurlijke en eerlijke ingrediënten. Onze missie is om biologische koffie en thee voor iedereen toegankelijk te maken.

Over Simon Lévelt Frederik Hendriklaan Den Haag

De winkel aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag is gevestigd in een prachtig pand in de mooiste winkelstraat van Nederland. De winkel is ruim opgezet en biedt een breed assortiment biologische koffie, thee en andere producten. Ook biedt de winkel nog groei mogelijkheden binnen de bestaande dienstverlening maar denk ook aan het houden van proeverijen en het geven workshops.

Altijd al gedroomd van je eigen koffie en thee speciaal zaak, grijp dan deze unieke kans en word de nieuwe franchisenemer van “de Fred”. Vraag vandaag nog meer informatie aan.

Meer weten over deze vestiging?

×