Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren Bezorgrestaurant, Spijkenisse & Hoogvliet

Overnameprijs

€ 200.000

Omzet

€ 600.000

Oppervlakte

127 m²

Adres

Raadhuislaan 39B, Spijkenisse, Zuid-Holland

De Beren Bezorgrestaurant Spijkenisse en Hoogvliet wordt door de ondernemer vanwege persoonlijke omstandigheden ter overname aangeboden. De ondernemer is op leeftijd en wil graag een andere uitdaging aangaan.

Het gaat om een gezonde, winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te breiden, zowel in de zakelijke- als particuliere markt. De vestiging is strategisch gunstig gelegen: mooie zichtlocatie aan een drukke straat, de raadhuislaan, schuin tegenover de ingang van het grootste winkelcentrum van Spijkenisse. Hierdoor is er veel zichtbaarheid bij het winkelend publiek.

Bij De Beren bezorgrestaurants kan de consument complete maaltijden afhalen of laten bezorgen, thuis of op het werk. De formule staat bekend om spareribs, saté en burgers, maar tegenwoordig ook van een gezonde maaltijd, vegetarische en vegan opties.

Daarnaast is er een Virtual brand gestart waarbij een nieuwe doelgroep wordt bereikt en er een 2e verkoopkanaal in gebruik is, vanuit dezelfde locatie, gebruik makend van dezelfde faciliteiten. Deze wordt, net als het de Beren Brand volledig verder ontwikkeld.

Meer weten over deze vestiging?

×