Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DA Drogisterij & Parfumerie, Maassluis

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 600.000

Oppervlakte

180 m² (BVO)

Adres

Westeinde 18-22, Maassluis, Zuid-Holland

In Maassluis, waar de inwoners hun DA met trots omarmen, staat deze unieke winkel in de verkoop. Gelegen in een winkelcentrum tegenover een supermarkt is dit dé servicedrogist van de grote woonwijken eromheen. En één van die wijken is zelfs nog in aanbouw!

DA: de formule voor gezondheid en welzijn

Zorgen voor jezelf doe je samen met de DA-drogist. Elk DA-team fungeert als een persoonlijke gezondheidsgids, klaar om vragen te beantwoorden over jouw dagelijkse gezondheid, balans en verzorging. In Maassluis vervult de DA daarnaast ook nog een andere rol, waarbij diensten zoals loterijen, PostNL-punt, pasfoto’s en wenskaarten een waardevolle aanvulling zijn op het assortiment. Met gerenommeerde merken doen hier ook het DA Huismerk, DA by Erica en de vitamine lijn het uitstekend. Met ruim 600.000 euro omzet per jaar op 180 m2 BVO een goedlopende zaak met potentieel en instap klaar!

Persoonlijke ondersteuning

DA-ondernemers worden begeleid door ervaren collega’s in marge- en omzetontwikkeling, voorraadbeheer en schappenplanning. Daarnaast verzorgt de winkelbegeleider regelmatig trainingen op de winkelvloer, alles om de nieuwe ondernemer te ondersteunen in een optimale bedrijfsvoering. DA wordt landelijk ondersteund door vele diverse mediakanalen.

Overnamebegeleiding

Het Acquisitie & Expansie team van DA biedt deskundige begeleiding aan nieuwe ondernemers, van exploitatie- en financieringsmodellen tot vaktechnische en personele ondersteuning. Voor iedere overnamekandidaat zijn er verschillende tools beschikbaar om een soepele overname te garanderen. Een nieuwe ondernemer wordt niet alleen ondersteund tijdens de oriëntatie- en overnamefase, maar ook op structurele basis daarna.

Meer weten over deze vestiging?

×