Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bailine, Oegstgeest

Overnameprijs

n.t.b.

Omzet

€ 50.000

Oppervlakte

49m²

Adres

Irislaan 281, Oegstgeest, Zuid-Holland

De Bailine vestiging in Oegstgeest wordt ter overname aangeboden. Het gaat om een succesvolle vestiging, maar vanwege gezondheidsproblemen neemt de huidige ondernemer afscheid van de vestiging.

De overname is een bijzondere gelegenheid voor iemand die geïnteresseerd is in het runnen van een succesvolle onderneming in de wellness- en gezondheidsbranche. De Bailine leer- en behandelmethode bestaat ruim 60 jaar en is een uniek concept rondom de EMS (elektrostimulatie van de spieren) en het voortdurend afstemmen van voeding op de specifieke stofwisseling en het aanleren van een gezonde leefstijl. De methode kan ingezet worden voor afvallen en figuurvorming maar ook voor verlichten van pijn bij verschillende (chronische) aandoeningen, revalideren bijblessures of na een operatie, herstellen na bevalling en bij overgang- of ouderdomsklachten. Het is maar een greep uit de mogelijkheden.

Je krijgt toegang tot een grote hoeveelheid kennis en samen met EMS spiertraining werk je aan de doelstelling van je klant.

  • Ben of ken jij iemand die enthousiast én ondernemend is én een grote passie heeft voor gezonde voeding en levensstijl?
  • Vind je het een leuke uitdaging om dit over te brengen op je klant, en hem of haar daarin te stimuleren en te motiveren?
  • Heb je bij voorkeur al veel kennis over dit onderwerp?
  • Zou je hier graag je dagelijks werk van willen maken?

Vraag dan gratis en vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier. We brengen je graag in contact met de franchisegever.

Meer weten over deze vestiging?

×