Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Private Gym

Private Gym – Ongestoord trainen op je eigen eiland

Je kent het wel. Reguliere sportscholen zijn druk, er is geen privacy, zowel mannen als vrouwen voelen zich er vaak bekeken, apparatuur is vaak bezet en je bent te lang bezig met één training. Daarentegen zijn Personal training studio’s vaak te duur, alleen beschikbaar op specifieke uren en als je vaker wil trainen moet je alsnog naar een sportschool.

Bij Private Gym vinden wij dat het anders kan en moet.

Vandaar dat wij een nieuw, premium sportschoolconcept hebben ontwikkeld dat het voor leden mogelijk maakt om in een fijne omgeving, ongestoord te trainen op hun eigen sporteiland van 15m2; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Elk sporteiland is uitgerust als een volwaardige sportschool. Zodat leden:

• Comfortabel sporten
Leden delen geen apparatuur en ervaren 100% privacy op hun eigen eiland.

• Frictieloos sporten
Omdat leden altijd weten wat ze aantreffen, er 24/7 terecht kunnen en personal training naar behoefte mogelijk is.

• Korter sporten
Omdat leden geen apparatuur delen, kunnen zij een schema 2x zo snel doorlopen en ervaren daardoor meer plezier.

Tijd om de rest van Nederland kennis te laten maken met Private Gym!

Na een zeer succesvolle start in Deventer, kregen wij steeds vaker de vraag of Private Gym ook in andere steden zou openen. Om aan deze behoefte te voldoen, kiezen wij ervoor om ambitieuze ondernemers en investeerders de kans te geven hun eigen Private Gym vestiging(en) te openen door middel van franchising.

Jouw profiel: professional, investeerder of ondernemer

Goed nieuws! Je hoeft geen fitnessexpert te zijn om een succesvolle gym te kunnen exploiteren. Ook hoef je je privéleven of andere bedrijfsactiviteiten niet of nauwelijks af te stemmen op jouw Private Gym. Als je bij ons franchisenemer wordt, profiteer je van een businessmodel dat zo is ingericht dat je er uiteindelijk voor kan kiezen om jouw gym volledig op afstand te managen. De hoge mate van automatisering van onze bedrijfsprocessen zorgt er immers voor dat jij niet bij de dagelijkse operatie aanwezig hoeft te zijn. Hierdoor is franchisen bij Private Gym ideaal als activiteit naast je day job, maar is het ook makkelijk schaalbaar als multi-unit franchiseonderneming voor investeerders. Daarnaast is franchisen bij Private Gym ook ideaal voor Personal Trainers die op zoek zijn naar extra inkomsten en de volgende stap willen zetten als ondernemer.

Ontvang gratis meer informatie over Private Gym

Meer informatie over franchisen bij

Private Gym

Recent bekeken formules

×