Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra, Papendrecht

Overnameprijs

Benodigd eigen vermogen € 5.000

Omzet

€ 300.000 - € 400.000

Oppervlakte

170 m²

Adres

Veerpromenade 21, Papendrecht, , Zuid-Holland

Mitra Papendrecht bevindt zich op een hoekpand aan de Veerpromenade in het centrum van Papendrecht met om de hoek de populaire winkelpassage De Meent met een uitgebreid winkelaanbod. Er is direct bij de vestiging voldoende gratis parkeergelegenheid. Mitra is al geruime tijd op deze locatie gevestigd en biedt een breed assortiment aan (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus. Door de jaren heen heeft de zaak een sterk en loyaal klantenbestand opgebouwd.

Er zijn nog volop groeimogelijkheden, waaronder het organiseren van proeverijen, leveringen aan bedrijven en bezorgingen in de regio. Daarnaast kan de marketing en (online) aanwezigheid van de onderneming verder worden verbeterd.

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken in Nederland. De unieke formule is sinds 2016 volledig franchise, waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. Mitra onderscheidt zich als een full-service drankenspeciaalzaak met een uitgebreid assortiment, waaronder speciaalbieren, bijzonder gedestilleerde producten, cadeaus en exclusieve wijnen die alleen bij Mitra verkrijgbaar zijn. Naast dit assortiment is er voldoende ruimte voor ondernemers om zich te specialiseren in lokale producten en specifieke klantvragen.

Meer weten over deze vestiging?

×