Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DA, Heerjansdam

Overnameprijs

n.t.b.

Oppervlakte

300m²

Adres

Kromme Nering 10, Heerjansdam, Zuid-Holland

Ontdek de charme van een DA/Readshop-combinatie; een prachtige winkel met meer dan 300m² aan mogelijkheden, gelegen in het schilderachtige Heerjansdam. Deze levendige gemeenschap telt ongeveer 3.800 inwoners en biedt alle voorzieningen die je nodig hebt, waaronder een supermarkt, café, snackbar en fietsenwinkel. Ook zijn er diverse verenigingen zoals tennis, voetbal, roeien en paardensport.

De winkel is momenteel een gecombineerde DA-drogist, Readshop én Prima als ‘huishoudelijke formule’. Bovendien worden er diverse services aangeboden waaronder een DHL-servicepunt, pasfotoservice, geldmaat-pinautomaat, loterijverkoop (Lotto, Lucky, Staatsloterij), Home Deco, printservice, en bezorgdiensten.

Na acht succesvolle jaren heeft de eigenaar besloten dat deze bloeiende onderneming over gedragen kan worden aan een gepassioneerde ondernemer die de zaak naar nieuwe hoogten kan brengen. Deze beslissing komt voort uit de uitdaging om de activiteiten te combineren met de andere winkel in het dorp van deze eigenaar. De winkel is gehuisvest in een modern pand met alle voorzieningen, momenteel gehuurd van de woningbouwvereniging Heerjansdam. Vanaf 1 januari zijn zij bovendien het enige verkooppunt van tabak in het dorp, aangezien de supermarkt deze service heeft stopgezet.

Meer weten over deze vestiging?

×