Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Doppio Espresso

Een onderscheidend merk gebouwd op passie en aandacht, waarbij de wens van onze gasten resulteert in (h)eerlijke producten en waar gewone dingen bijzonder goed zijn.

Dat is Doppio Espresso. Doppio Espresso franchise is een plek voor ontspanning en een moment rust in de hectiek van alledag. Een plek waar we geloven in de kunst van het nietsdoen en de waarde die daarin schuilt. Vanuit het oogpunt van de gast uiteraard, want wij zetten alles op alles om hen een verwenmoment te laten ervaren.


De kracht van succesvol zijn schuilt in de uniformiteit van de formule.

Onze oorspronkelijke ambitie was om de kwaliteit van Doppio Espresso franchise toegankelijk te maken voor heel Nederland. Hierdoor is het is van cruciaal belang om sterke partners te hebben om deze ambitie waar te maken. We hebben een sterk vertrouwen in de capaciteiten van andere ondernemers en geloven dat we elkaar kunnen versterken door samen te werken. Ons doel is om te groeien door de krachten van verschillende ondernemers te bundelen, en daarom hebben we franchising als de perfecte samenwerkingsvorm gekozen voor ons concept.

Het grote voordeel van franchisenemer zijn bij Doppio Espresso is dat je je kunt concentreren op de dagelijkse gang van zaken in je eigen vestiging. Hierdoor kan je je volledig wijden aan het bieden van onderscheidende gastvrijheid en het creëren van ultieme verwenmomenten voor je klanten. Het hoofdkantoor in Joure werkt hard om onze ondernemers te ondersteunen en te ontzorgen op het gebied van inkoop, marketing, automatisering en productontwikkeling.

Locaties

Er wordt gestreefd naar uitbreiding naar steden met minstens 30,000 inwoners. Onze focus ligt op locaties van het type A2 en B1, bij voorkeur gelegen langs aanlooproutes of in de nabijheid van retailwinkels die hetzelfde publiek aantrekken. Verder staan we ook open voor locaties in de buurt van campussen en universiteiten. Hoewel een terras wenselijk is, is het niet strikt noodzakelijk.

Onze vestigingen variëren in grootte, met een oppervlakte van ongeveer 100 tot 300 vierkante meter. Dit kan zowel een to-go concept als een ruimte voor verblijf omvatten. Bij Doppio Espresso franchise krijg je volledige ondersteuning bij de ontwikkeling van je eigen vestiging.

Doppio ondernemers
Als Doppio familie willen wij graag uitbreiden. Er zijn een aantal aspecten wat een ondernemer een goede Doppio ondernemer maakt. Wat wij in jou zoeken:
* gastvrijheid zit in jouw aard
* ondernemend en actief zijn woorden die jou beschrijven
* je beschikt over eindeloos enthousiasme en passie
* kwaliteit is voor jou een prioriteit
* je begrijpt het principe van gewone dingen bijzonder goed te doen

Komen deze woorden overeen met jouw profiel? Ben je geïnspireerd en bezit je de passie, ervaring en middelen om met succes een Doppio Espresso vestiging te runnen? Is ondernemen altijd al jouw droom geweest, en wil je deel uitmaken van een dynamische organisatie? Dan ben jij de franchisenemer die we graag willen verwelkomen!

Tot slot: Doppio Espresso wil groeien! Denk je een geschikte locatie te hebben, vraag dan direct informatie aan. Wij komen graag met jou in contact.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Doppio Espresso, Zuidas

Doppio Espresso Zuidas is een gezellige koffiezaak, die naast hoogwaardige kwaliteit koffie en thee, ook ontbijt, lunch en aperitivo serveert van dagverse producten. De vestiging is centraal gelegen aan de Zuidas; het kloppende hart van ...

Horeca
Overnameprijs

€ 275.000

Omzet

Indicatie € 270.000 - € 350.000

Oppervlakte

C.a. 160 m² (VVO)

Adres

Gustav Mahlerlaan 16, Amsterdam, Noord-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Doppio Espresso, Breda

Doppio Espresso Breda is een warme, gezellige koffiezaak, die naast hoogwaardige kwaliteit koffie en thee, ook ontbijt, lunch en aperitivo serveert van dagverse producten. De vestiging is prachtig gelegen aan de Grote Markt; het kloppende ...

Horeca
Overnameprijs

Op aanvraag

Omzet

€ 450.000 - € 500.000

Oppervlakte

Ca. 95 m² excl. opslagkelder

Adres

Grote Markt, Breda, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Doppio Espresso, Den Haag

Doppio Espresso Den Haag is een mooie koffiezaak, die naast hoogwaardige kwaliteit koffie en thee, ook ontbijt, lunch en aperitivo serveert van dagverse producten. De vestiging is gelegen aan de populaire Frederik Hendriklaan vlakbij de ...

Horeca
Overnameprijs

€ 195.000

Omzet

€ 400.000 - € 500.000

Oppervlakte

ca. € 140 m²

Adres

Frederik Hendriklaan 137, Den Haag, Zuid-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Doppio Espresso

Meer informatie over franchisen bij

Doppio Espresso

×