Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Doppio Espresso

Start jouw eigen Doppio Espresso franchise!

Een onderscheidend merk gebouwd op passie en aandacht, waarbij de wens van onze gasten resulteert in (h)eerlijke producten en waar gewone dingen bijzonder goed zijn.
Dat is Doppio Espresso. Doppio Espresso is een plek voor ontspanning en een moment rust in de hectiek van alledag. Een plek waar we geloven in de kunst van het nietsdoen en de waarde die daarin schuilt. Vanuit het oogpunt van de gast uiteraard, want wij zetten alles op alles om hen een verwenmoment te laten ervaren.

Franchise
De kracht van succesvol zijn schuilt in de uniformiteit van de formule.
Vanaf het begin is het onze ambitie om de Doppio Espresso kwaliteit in heel Nederland bereikbaar te maken. Goede partners zijn hierin essentieel. Wij geloven sterk in de kwaliteiten van andere ondernemers en werken graag samen om elkaar te versterken. Groeien door de krachten van verschillende ondernemers te bundelen. Vandaar dat franchising de passende samenwerkingsvorm binnen ons concept is.

Het grote voordeel van franchisenemerschap bij Doppio Espresso is dat jij je zo veel mogelijk kan richten op de dagelijkse gang van zaken in je eigen vestiging en je kunt focussen op onderscheidende gastvrijheid en het bieden van een ultiem verwenmoment. Vanuit het hoofdkantoor in Joure wordt er elke dag hard gewerkt om onze ondernemers zoveel mogelijk te ontzorgen en ondersteunen op het gebied van inkoop, marketing, automatisering en productontwikkeling.

Locaties
Wij willen uitbreiden naar locaties in steden vanaf 30.000 inwoners. We richten ons op A2 en B1 locaties bij voorkeur op aanlooproutes of in de nabijheid van retailwinkels die hetzelfde publiek aantrekken. Daarnaast behoren locaties in de buurt van campussen en/of universiteiten tot de mogelijkheden. Een terras is gewenst, maar geen absolute noodzaak.

Vestigingen variëren in grootte van ca. 100 tot 300 vierkante meter. Dit kan zijn in de vorm van een to-go concept of een echte verblijfsruimte. Doppio Espresso ondersteunt je in de volledige ontwikkeling van je eigen vestiging.

Doppio ondernemers
Als Doppio familie willen wij graag uitbreiden. Er zijn een aantal aspecten wat een ondernemer een goede Doppio ondernemer maakt. Wat wij in jou zoeken:
* je ademt gastvrijheid
* je bent proactief en ondernemend
* ongeremd enthousiasme en passie zijn je niet vreemd
* je stelt hoge eisen aan kwaliteit
* je begrijpt de wens om gewone dingen bijzonder goed te doen

Omschrijven deze woorden jou? Ben je enthousiast geworden en beschik je over de passie, ervaring en middelen om een Doppio Espresso vestiging te exploiteren? Heb je altijd al willen ondernemen en je aansluiten bij een dynamische organisatie? Dan ben jij de franchisenemer die wij zoeken!

Tot slot: Doppio Espresso wil groeien! Denk je een geschikte locatie te hebben, vraag dan direct informatie aan. Wij komen graag met jou in contact.

logo doppio

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Doppio Espresso Eindhoven

Doppio Espresso is een onderscheidend merk gebouwd op passie en aandacht, waarbij de wens van de gasten resulteert in (h)eerlijke producten en waar gewone dingen bijzonder goed zijn. De vestiging bevindt zich aan de ...

Horeca
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

-

Adres

Nieuwe Emmasingel 60, Eindhoven , Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Doppio Espresso Breda

Doppio Espresso is een onderscheidend merk gebouwd op passie en aandacht, waarbij de wens van de gasten resulteert in (h)eerlijke producten en waar gewone dingen bijzonder goed zijn.  Op een van de mooiste plekjes ...

Horeca
Overnameprijs

€ 95.000

Omzet

Op aanvraag

Oppervlakte

94 m²

Adres

Grote Markt 18, Breda, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Doppio Espresso Den Bosch

Doppio Espresso is een onderscheidend merk gebouwd op passie en aandacht, waarbij de wens van de gasten resulteert in (h)eerlijke producten en waar gewone dingen bijzonder goed zijn. Op de looproute van het NS ...

Horeca
Overnameprijs

Op aanvraag

Omzet

Op aanvraag

Oppervlakte

108 m²

Adres

Visstraat 46, Den Bosch, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Doppio Espresso

Meer informatie over franchisen bij

Doppio Espresso

Recent bekeken formules