Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Toastable

Maak jij ook altijd de lekkerste tosti’s?
Start nu je eigen Toastable franchise.

Welkom bij Toastable

Bij Toastable franchise behandelen we al onze gasten als vaste gasten, al 11 jaar lang. Onze tosti’s zijn niet zomaar tosti’s, ze hebben altijd dat beetje extra waardoor ze bijzonder zijn. Bij Toastable waan je je even op vakantie en geniet je van het lekkerste van ons menu!

Kleinschalig en overzichtelijk

Je start een compacte zaak met ongeveer 40 zitplaatsen, waar je prima met een klein team kunt werken. Hierdoor valt je startinvestering mee. Met twee, drie of vier goede medewerkers per dag kun je al uitstekende resultaten behalen. Zo heb je de tijd om je gasten persoonlijk te leren kennen en echte gastvrijheid te bieden. Bovendien kun je van 9 tot 5 in de horeca werken en elke avond vrij zijn!

Een vliegende start bij Toastable franchise

Bij ons krijg je een uitgebreide “stage” waarin je volledig getraind wordt om je eigen Toastable franchise te runnen. Hierbij zorgen wij voor de bouw en oplevering van jouw vestiging, klaar om te starten. Daarnaast bieden we zowel management- als operationele ondersteuning, vooral in de eerste maanden en daarna. Hiermee krijgen jouw medewerkers toegang tot onze e-learning app om volledig ingewerkt te worden. Samen lanceren we jouw eerste marketingcampagne om iedereen te laten weten dat je open bent.

Je staat er niet alleen voor

Bij Toastable helpen we je bij alles wat je nodig hebt, alles zit in de franchise fee die je betaalt. We zijn zeven dagen per week bereikbaar en kunnen direct inloggen op je systemen om problemen op te lossen. Daarnaast hebben we een goed begrip van de uitdagingen die je op de werkvloer kunt tegenkomen en bieden hulp bij alle operationele vragen. Bovendien geven we proactief tips en trucs. Tot slot komen we regelmatig samen met alle franchisenemers om ideeën uit te wisselen en elkaar te ondersteunen.

Meer winst voor jou

Dankzij ons collectieve inkoopbeleid en slimme onderhandelingen ben je gemiddeld 10% goedkoper uit bij alle leveranciers dan wanneer je zelfstandig zou opereren. Doordat we al lopende marketingcampagnes hebben en een groeiend bereik, kunnen we onze marketingbudgetten efficiënt inzetten, wat resulteert in een hogere conversie op elke bestede euro. We delen alle data met elkaar om inzicht te hebben en elkaar scherp te houden.

Are you toastable?

In een Toastable franchise ben jij de kapitein van je eigen schip en vaar je mee op onze gezamenlijke koers. Je werkt fulltime op de werkvloer en hebt een team dat zich volledig inzet. Roosters maken, bestellingen plaatsen, lokale acties bedenken, leuke dingen doen met je team, een vaste klantenkring opbouwen en goed samenwerken zijn jouw sterke punten. Ben jij de operationele held die we zoeken? Wil je voor de volle 100% gaan voor je eigen bedrijf en zie je de voordelen van een ondernemerscollectief? Franchise is dan de ideale stap voor jou!

Interesse? Vraag vrijblijvend via deze pagina informatie aan.

 

Toastable FranchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

Toastable, Breda

Turn-key franchisekans bij Toastable in Breda Toastable is op zoek naar een enthousiaste ondernemer voor een vestiging in Breda. Het gaat om een nieuw te openen vestiging die turn-key wordt opgeleverd. De franchisenemer kan per 1 ...

Horeca
Overnameprijs

Verwachte investering €100.000

Omzet

Gem. omzet per vestiging € 300.000

Oppervlakte

Gem. oppervlakte per vestiging 60-100 m²

Adres

Veemarktstraat, Breda, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Toastable, Den Haag

Toastable kreeg het aanbod om deze locatie aan te huren en omdat zij deze kans niet wilde mislopen is deze in eigen beheer opgestart. De voorkeur gaat uit naar een franchise samenwerking vandaar dat de ...

Horeca
Overnameprijs

€150.000

Omzet

€310.000

Oppervlakte

90 m²

Adres

Turfmarkt 224, Den Haag, Zuid-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Toastable, Utrecht

Toastable heeft deze vestiging in 2019 in eigen beheer opgestart. De voorkeur gaat uit om te groeien met franchise ondernemers omdat de franchisegever er heilig van overtuigd is dat de vestiging nog beter kan scoren met ...

Horeca
Overnameprijs

€ 150.000

Omzet

€ 375.000

Oppervlakte

85 m²

Adres

Oudegracht 122, Utrecht

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Toastable

Meer informatie over franchisen bij

Toastable

×