Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Toastable

Maak jij ook altijd de lekkerste tosti’s?
Start nu je eigen Toastable franchise.

We are Toastable

Bij Toastable Franchise behandelen we alle gasten al 9 jaar als vaste gasten, dat is onze invulling aan het gevoel van welkom zijn. Net als onze service zijn onze tosti’s ook niet zomaar tosti’s maar hebben ze altijd net even dat beetje extra wat het bijzonder maakt. Bij een bezoek aan Toastable waan je je even op vakantie dus neem je het lekkerste van de kaart!

Lekker overzichtelijk

Je start een relatief kleine zaak met zo’n 35 zitplaatsen waar je prima met z’n tweeën op een dag kan werken. Hierdoor valt je startinvestering ook best mee. Je hebt dus geen groot team dat je moet managen maar je hebt aan twee, drie of vier goede medewerkers genoeg. Dit is erg fijn, vooral als je goed op elkaar bent ingespeeld. Je hebt de tijd om alle gasten te leren kennen waardoor het echte persoonlijke gastvrijheid wordt. En van 9 tot 5 in de horeca werken, daar heb jij als horecatijger toch stiekem altijd al van gedroomd? Iedere avond vrij!

Vliegende start bij Toastable Franchise

Je komt bij ons op “stage” waar je helemaal getraind wordt in alles dat je moet weten om je eigen Toastable franchise te runnen. Wij bouwen jouw vestiging en leveren deze turn key op. Ook bieden wij jou zowel management als operationele ondersteuning, vooral tijdens de eerste maanden en ook daarna. Jouw medewerkers maken gebruik van onze e-learning app zodat ze volledig worden ingewerkt en niks vergeten wordt. Samen starten we jouw eerste marketingcampagne op om aan iedereen te laten weten dat je open bent.

Je staat er niet alleen voor

Toastable helpt je bij alles, dat zit allemaal in de franchise fee die je afdraagt. We zijn zeven dagen in de week telefonisch direct bereikbaar, we kunnen in al je systemen inloggen om problemen direct op te lossen en omdat we precies weten waar je op de vloer allemaal tegen aan kan lopen kunnen wij je bij alle operationele vragen altijd helpen. We zullen je ook proactief tips en trics geven. Regelmatig komen we met alle franchisenemers bij elkaar en brainstormen we over hoe het beter kan. Hier kan jij ook met goede ideeën komen en anderen helpen.

Je houdt meer over

Omdat we collectief inkopen en slim onderhandelen ben je bij alle leveranciers gemiddeld 10% goedkoper uit dan wanneer je het alleen zou doen. Doordat we al lopende marketing campagnes voeren en een steeds groter bereik hebben kunnen we efficiënt budgetten op marketing inzetten. Dit resulteert in een hogere conversie op iedere euro besteed aan marketing. We delen alle data met elkaar om zoveel mogelijk inzicht te hebben en elkaar scherp te houden.

Are you toastable?

In een Toastable franchise vestiging ben jij de kapitein op je eigen schip en vaar je mee met onze gezamenlijke koers. Je werkt zelf full time op de vloer en hebt een aantal medewerkers die samen met jou alles op alles geven. Roosters maken, bestellingen doen, lokale acties bedenken, leuke dingen met je team doen, een vaste gastenkring opbouwen en goed samenwerken zijn dingen waar jij een ster in bent. Ben jij die operationele held die wij zoeken? Wil je 100% gaan voor je eigen bedrijf en zie je voordelen in een ondernemerscollectief? Dan is franchise de ideale stap voor jou!

 

Interesse? Vraag vrijblijvend via deze pagina informatie aan.

 

Toastable FranchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

Word eigenaar van Toastable Den Haag

Toastable kreeg het aanbod om deze locatie aan te huren en omdat zij deze kans niet wilde mislopen is deze in eigen beheer opgestart. De voorkeur gaat uit naar een franchise samenwerking vandaar dat de ...

Horeca
Overnameprijs

€150.000

Omzet

€280.000

Oppervlakte

90 m²

Adres

Turfmarkt 224, Den Haag, Zuid-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Word eigenaar van Toastable Utrecht

Toastable heeft deze vestiging in 2019 in eigen beheer opgestart. De voorkeur gaat uit om te groeien met franchise ondernemers omdat de franchisegever er heilig van overtuigd is dat de vestiging nog beter kan scoren met ...

Horeca
Overnameprijs

€150.000

Omzet

€325.000

Oppervlakte

85 m²

Adres

Oudegracht 122, Utrecht

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Toastable

Meer informatie over franchisen bij

Toastable

×