Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Johnny’s & O’Tacos

Johnny’s & O’Tacos Franchise Nederland zoekt nieuwe franchisenemers. Is een horecaonderneming starten iets voor jou?

De combinatie van Johnny’s & O’Tacos biedt franchisenemers de kans om deel te nemen aan een uniek shop-in-shop model. Waarom Johnny’s & O’Tacos?

Wat is Johnny’s franchise?

Johnny’s Burger Company introduceerde zichzelf als een Shop-In-Shop concept in Nederland in 2011 en is sinds 2014 volledig operationeel als een franchisenetwerk. Tegenwoordig is Johnny’s Burger Company uitgegroeid tot de snelst groeiende hamburgerketen in Nederland, met bijna 50 vestigingen. Bij Johnny’s Burger franchise Company vinden we dat een hamburger pas echt een hamburger is als hij die authentieke Amerikaanse smaak heeft. Daarom heeft Johnny een uniek recept ontwikkeld voor 100% rundvlees, op smaak gebracht met alleen de natuurlijke kruiden die Johnny zelf kent en altijd een goed bewaard geheim van Johnny’s Burger Company zullen blijven.

Onze hamburgers hebben de kracht om een glimlach op ieders gezicht te toveren. Daarbij zijn ze niet alleen royaal in omvang, ze zien er ook overheerlijk uit en smaken voortreffelijk! Daarbovenop zijn onze porties typisch Amerikaans, gul en helemaal bevredigend. Zo hebben we menig hamburgerliefhebber hun eigen strijd zien aangaan met onze gigantische Johnny’s hamburgers van maar liefst 200 gram!

Wat is O’Tacos?

O’Tacos franchise biedt een breed scala aan heerlijke producten om klanten gedurende de hele dag te verwennen. Het meest opvallende item op het menu blijft de O’TACOS, verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van M tot GIGATACOS. Daarnaast is al het vlees dat we gebruiken is halal gecertificeerd en van de hoogste kwaliteit. We begeleiden onze klanten in vier eenvoudige stappen naar hun uiteindelijke keuze.

Onze belangrijkste doelgroep is de ‘Generatie Y’ (tussen 12 en 25 jaar oud) die van muziek houdt, graag tijd doorbrengt met vrienden en actief is op sociale media. Ze genieten niet alleen van lekker eten, maar hechten ook veel waarde aan ervaringen. Voor generatie Y is zowel online als offline deel uitmaken van de groeiende O’Tacos-community van groot belang. De toewijding aan ons merk is buitengewoon sterk; onze klanten willen betrokken zijn bij ons avontuur, en Johnny’s Burger franchise spreekt hun taal. Dit vormt de kern van onze communicatiestrategie. Innovatie zit in het DNA van het O’TACOS-merk

Hoe helpen wij jou als horecaondernemer?

Johnny’s Burgers franchise & O’Tacos groeit snel en er is een grote vraag voor nieuwe vestigingen in interessante levergebieden binnen Nederland. Om dit doel samen te bereiken zijn wij op zoek naar nieuwe franchisenemers. De merknaam en expertise van de franchise zijn zeer waardevol om ervoor te zorgen dat jij als ondernemer jouw vestiging niet alleen hoeft op te bouwen. Met nationale en lokale marketing vanuit het hoofdkantoor wordt er strategisch meegewerkt aan het bereiken van de juiste doelgroep en het aangroeien van stabiele omzet.

Welke ondersteuning kan je verwachten?

In het consultancygebied beschikt Johnny’s Burger franchise over een operations manager die zich volledig toelegt op het ondersteunen en adviseren van ondernemers. We analyseren de specifieke behoeften van elke vestiging en identificeren mogelijkheden voor verbetering, met als doel de ondernemers te assisteren bij het behalen van optimale resultaten.

Wat zijn de voordelen van Johnny’s & O’Tacos franchise? 

 • Je brengt zowel de American-Style hamburger van Johnny’s als de Franse tacos bij een nieuw doelgroep
 • Opstart- en overheadkosten zijn aanzienlijk laag
 • Binnen één gebouw twee franchiseconcepten
 • Je krijgt meteen twee aparte vermeldingen op de grootste bezorgingplatforms
 • Twee bestelplatforms Johnnys.nl en otacos.co
 • Onderscheidende unieke formule met een bewezen succes concept
 • De voordelen van hard franchise maar toch ruimte voor eigen inbreng
 • Inkopen via onze eigen groothandel met inkoopvoordeel
 • Uitgebreide begeleiding voor en na de opening van jouw vestiging.
 • Efficiënte marketing met een nadruk op sociale media.
 • Begeleiding in het zoeken en huren van een geschikte locatie
 • Complete oplevering van een nieuwe vestiging, klaar om direct te starten

Durf jij de uitdaging aan en wil je onderdeel uitmaken van ons vernieuwde concept? Laat je vrijblijvend informeren tijdens een gesprek.

 

 Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

 

Johnny’s Burger Co, Oss

Johnny’s Burger Co. Oss wordt door de ondernemer vanwege persoonlijke omstandigheden ter overname aangeboden. Het gaat om een gezonde, winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te breiden. De vestiging is ...

Food
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 200.000

Oppervlakte

200m²

Adres

Burgwal 24, Oss, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Johnny’s Burger Co, Den Bosch

Johnny’s Burger Co. Den Bosch wordt door de ondernemer vanwege persoonlijke omstandigheden ter overname aangeboden. Het gaat om een gezonde, winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te breiden. De vestiging ...

Food
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 500.000

Oppervlakte

140 m²

Adres

Monseigneur van Roosmalenplein 7B, Den Bosch, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×