Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Company lanceert Virtual Kitchen concept

In oktober dit jaar, lanceerde Johnny’s Burger Company (JBC) een nieuw ‘Virtual Kitchen’ concept genaamd Chick’N Crisp (CNC). Bedacht en ontwikkeld door het team achter JBC, om de beste en krokantste kip te bezorgen bij de klanten thuis.

“We zijn verheugd om Chick’N Crisp te introduceren als een toevoeging op ons huidige franchisemodel. Mede door de populariteit van ‘Fried Chicken’, geloven wij dat dit nieuwe concept, onze franchisenemers nieuwe kansen biedt. De lancering van Chick’N Crisp geldt als een mijlpaal binnen Johnny’s Burger Company en wij kijken dan ook uit naar de samenwerking met bestaande en nieuwe franchiseondernemers, om dit nieuwe concept samen met JBC verder uit te bouwen’’ aldus Tarek, oprichter van JBC.

De lancering van Chick’N Crisp begon geleidelijk in oktober, waarna het ‘Virtual Kitchen’ concept binnen JBC al snel groeide. Momenteel zijn er al bijna dertig vestigingen aangesloten met Chick’N Crisp. De verwachting is dat voor het eind van dit jaar alle 52 vestigingen van JBC operationeel zijn met Chick’N Crisp.

Voor meer informatie over Chick’N Crisp, Johnny’s Burger Company en franchisemogelijkheden, kunt u contact opnemen met de sales afdeling via franchise@chickncrisp.nl. Het team van Johnny’s Burger Company staat ook klaar om uw vragen te beantwoorden op franchise@johnnys.nl.

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×