Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij 30ML Coffee & Food

30ML franchise biedt het comfort van een tweede huiskamer, hoogwaardige specialty koffiesoorten en een puur aanbod voor de zoete en hartige trek. Momenteel heeft 30ML meerdere (succesvolle) vestigingen in Nederland en de formule is hard op zoek naar franchisenemers om het succes landelijk uit te breiden. 

De koffie bij 30ML coffee roasters is speciaal. 30ML beschikt over een professionele koffiebrander waarmee de groene koffie van diverse hoogwaardige leveranciers van specialty coffee dagelijks vers wordt gebrand tot de perfecte blend of een single estate van je favoriete boon. Met de opening van de eerste zaak aan de Mariastraat in Utrecht en de verhuizing hiervan naar het Vredenburg is 30ML coffee roasters inmiddels een begrip in Utrecht. En ook in de rest van Nederland, want 30ML heeft de 9e plek op de nationale koffietest van het AD verworven.

Wat biedt de 30ML franchise formule?

De kans om samen met 30ML de formule uit te bouwen naar een landelijk begrip. Momenteel zijn er kansen in diverse plaatsen in Nederland. 30ML ondersteunt u op het gebied van marketing, bedrijfsvoering, trainingen en personeelswerving. Daarnaast mag u gebruik maken van de nieuwe en unieke look van de formule.

Naar wie is 30ML op zoek?

Achter een succesvolle 30ML franchise onderneming staat een energieke, ambitieuze ondernemer. Iemand die kansen herkent en benut op zowel de landelijke als de lokale markt. Een persoon die de juiste mensen op de juiste plaats weet te zetten, maar ook iemand die in staat is om cijfers te lezen en juist te interpreteren. Een ondernemer van 30ML gaat voor resultaat. Om dit te bereiken kan en wil de ondernemer hard werken.

30 ML zoekt franchise ondernemers:

  • met leidinggevende ervaring
  • In lijn met de 30ML-filosofie
  • met achtergrondervaring in horeca; doordachte denkwijze
  • Bezitten ondernemersvaardigheden en eigen middelen voor investeringen
  • Tonend creativiteit, flexibiliteit, klantgerichtheid en gedrevenheid

Wilt u als franchisenemer gaan ondernemen en wordt u enthousiast van ons verhaal? Dan komen we graag met u in contact.

30ml franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

30ML, Leiden

30ML Leiden wordt door de ondernemer vanwege persoonlijke omstandigheden ter overname aangeboden. Het gaat om een gezonde, winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te breiden. De vestiging is strategisch gunstig gelegen ...

Horeca
Overnameprijs

€ 25.000 (benodigd eigen vermogen)

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

110 m²

Adres

Botermarkt 3, 2311 EM Leiden, Zuid-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over 30ML Coffee & Food

Meer informatie over franchisen bij

30ML Coffee & Food

×