Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Belisol

Al 40 jaar lang heeft Belisol een prominente positie in de kozijnenbranche weten te bemachtigen, waarin we met diepgaande passie voor het product, service en kwaliteit een belangrijke rol vervullen. Ons uitgebreide assortiment kozijnen en deuren is beschikbaar in verschillende varianten en afmetingen, vervaardigd uit kunststof, hout of aluminium. Belisol franchise is een landelijke franchiseorganisatie met meer dan 80 vestigingen in België, Nederland en Frankrijk.

Belisol franchise levert maatwerk

Alles wat Belisol levert is op maat gemaakt, en bij de plaatsing van het product moet het direct juist worden gedaan. Dit vergt aanzienlijk vakmanschap en inzicht, waarop klanten blindelings moeten kunnen vertrouwen. Met 40 jaar aan kennis en ervaring ben je bij Belisol aan het juiste adres. Voeg daarbij onze unieke 20 jaar garantie op een groot deel van onze kozijnen en deuren, en je weet zeker dat je bij Belisol waar voor je geld krijgt. Het is dan ook geen toeval dat dagelijks 150 gezinnen voor Belisol kiezen, en daar zijn wij bijzonder trots op.

Word franchisenemer bij Belisol!

Waar voor je geld, dat kunnen ook onze (potentiële) franchisenemers van ons verwachten. Onze succesvolle formule is gebaseerd op 40 jaar kennis en ervaring, die we graag met jou willen delen. Met Belisol krijg je de mogelijkheid om mee te groeien en deel uit te maken van een van de grootste en meest vooraanstaande specialisten in kozijnen en deuren in Nederland.

  • Sterke merkbekendheid en imago
  • 40 jaar vakmanschap, kennis en ervaring
  • Betrouwbare kwaliteit in ons assortiment van samengestelde producten
  • Optimaal geoptimaliseerde interne processen
  • Krachtige marketingcampagnes op zowel nationaal als regionaal niveau
  • Interne trainings- en opleidingsmogelijkheden
  • Relatief lage investering met aantrekkelijke rendementsmogelijkheden

Wij zijn op zoek naar serieuze ondernemende kandidaten die graag mee willen werken aan het uitbouwen van deze succes formule. Ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken? Neem dan direct contact met ons op!

De prestaties van Belisol franchise:

  • 90% van de franchisenemers behaalt hun doelstellingen
  • 70% van de gestarte franchisenemers is nog altijd actief
  • 20% heeft een extra vestiging geopend

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Logo Belisol franchise

Ontvang gratis meer informatie over Belisol

Meer informatie over franchisen bij

Belisol

Recent bekeken formules

×