Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

InXpress, regio Rijnmond Zuid

Overnameprijs

€ 50.000

Omzet

Omzet 2022 € 128.000 met een brutomarge van € 35.000

Oppervlakte

Werken vanuit huis

Adres

Regio Rijnmond Zuid, Zuid-Holland

Het gaat om een winstgevende onderneming die vanwege persoonlijke omstandigheden door de ondernemer ter overname wordt aangeboden. Omdat de ondernemer vanuit huis werkt en er geen fysieke vestiging nodig is blijft de overnamesom beperkt tot overname van de goodwill en dergelijke. Het cliëntenportfolio bestaat op dit moment uit een aantal bedrijven dat een doorlopend account heeft bij deze vestiging. Er is een enorm potentieel in deze regio om dit uit te breiden, daarvoor krijgt de overnamekandidaat uiteraard alle handvatten en gereedschap van de InXpress organisatie aangereikt.

InXpress is specialist in het stroomlijnen van transport (pakketten, pallets en vracht) voor het MKB, nationaal, maar vooral ook internationaal. InXpress is wereldwijd actief in 14 landen en met 493 kantoren de grootste reseller in de markt. We hebben langlopende contracten met grote vervoerders als UPS, DHL Express, FedEx en TNT, DPD, DSV, DB Schenker en andere partijen. Via het online platform kan de klant eenvoudig voorkeuren invoeren zoals snelste vervoer, beste prijs of een specifieke voorkeur voor een transporteur. Daarnaast werkt een InXpress ondernemer met diverse agenten voor grotere vrachten over land, door de lucht en over zee.

Omdat er gewerkt wordt met accounts en klanten zelf opdrachten invoeren in het online platform kan de ondernemer veel tijd besteden aan sales en customerservice. Dat is de kracht van onze formule. Onze klanten bellen geen onpersoonlijke 0800 computers, maar een vast aanspreekpunt voor al hun vragen. Als franchisenemer van InXpress zijn zeer aantrekkelijke verdiensten mogelijk; de ondernemers die het serieus aanpakken verdienen veelal tussen de 10.000 en 20.000 euro per maand. InXpress is op zoek naar een ondernemer met gevoel voor sales en service, een sparringpartner voor MKB-ondernemers die tijd, geld en gedoe willen besparen. Bij voorkeur woonachtig in de regio.

Meer weten over deze vestiging?

×