Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

InXpress, regio Rijnmond Zuid

Overnameprijs

€ 65.000

Omzet

€ 125.000 met een marge van € 35.000

Oppervlakte

Werken vanuit huis

Adres

Regio Rijnmond Zuid, Zuid-Holland

Het gaat om een goed lopende winstgevende onderneming die vanwege persoonlijke omstandigheden door de ondernemer ter overname wordt geboden. Omdat de ondernemer vanuit huis werkt en er geen fysieke vestiging nodig is blijft de overnamesom beperkt tot overname van de goodwill en dergelijke. Het cliëntenportfolio bestaat nu uit 87 bedrijven die een doorlopend account hebben bij deze vestiging. Er is nog een enorm potentieel om dit uit te breiden, de gemiddelde franchiser van InXpress heeft enkele honderden klanten in het systeem.

InXpress is specialist in het organiseren van transport (pakketten, pallets en vracht) voor het MKB, zowel nationaal als internationaal. InXpress is wereldwijd actief en heeft lucratieve contracten gesloten met grote vervoerders als UPS, DHL Express, FedEx een TNT, DPD, etc. Via het online platform kan de klant eenvoudig voorkeuren invoeren zoals snelste vervoer, beste prijs of een specifieke voorkeur voor een transporteur.

Omdat er gewerkt wordt met accounts en klanten zelf opdrachten invoeren in het gebruiksvriendelijke platform kan de ondernemer een almaar groeiend port folio opbouwen. Als ondernemer beschikt u over een exclusief gebied, alle bestellingen uit dit gebied worden aan u toegerekend. Verschillende franchisenemers van InXpress verdienen meer dan 10.000 euro per maand.

Meer weten over deze vestiging?