Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij BodyBase

BodyBase franchiseformule

BodyBase Studios, de marktleider van Nederland in Reformer Fitness, biedt een unieke ervaring met haar in- house ontwikkelde machines, de BaseLine ® en AceLine ®, ontworpen in Nederland.

BodyBase is dé plek voor fitnessliefhebbers en biedt een gevarieerd aanbod aan Reformer groepslessen in haar Black en White Label fitness boetieks. Of het nu gaat om de kracht van hoge intensiteit of de rust van een diepe stretch, BodyBase lessen zijn afgestemd op elke fitness aspiratie.

Franchise pakket

Sluit je aan bij de BodyBase-familie en begin aan een reis van fitness innovatie. Het BodyBase franchise pakket is uitgebreid en omvat ultramoderne apparatuur, naadloze softwareoplossingen, strategische locatieopzet en een in-house trainingsacademie voor je team. BodyBase begeleid je bij elke stap, zodat je een persoonlijke en succesvolle start hebt.

Ideale franchisenemer

BodyBase zoekt franchisenemers die gepassioneerd zijn over fitness en daarnaast ondernemend zijn ingesteld. Ook beschik je over sterke leiderschapsvaardigheden. Daarnaast is een achtergrond in fitness of bedrijfsmanagement een pluspunt, maar het belangrijkste is dat je bereid bent om het bewezen bedrijfsmodel te volgen en de BodyBase-standaarden hoog te houden.

Volgende stap

Als je wordt gedreven door cijfers en trends, zul je blij zijn te weten dat Reformer Fitness niet alleen een fitnessrage is, maar een groeiend wereldwijd fenomeen, met een markt die naar verwachting in de komende jaren zal verdubbelen.

Ben je klaar om de sprong te wagen met BodyBase? Onze franchise kans is jouw toegangspoort tot een snel groeiend bedrijf in de fitnessindustrie. Met onderscheidingen zoals de Dutch Fitness Awards en een bewezen staat van volgeboekte workouts nodigen we je uit om met ons mee te doen.

Laten we samen de BodyBase ervaring naar jouw stad brengen!

 

                                                                       

Ontvang gratis meer informatie over BodyBase

Meer informatie over franchisen bij

BodyBase

Recent bekeken formules

×