Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij BodyBase

BodyBase franchiseformule

BodyBase, opgericht in 2019, is een innoverende Nederlandse Reformer Fitness en Reformer Pilates formule dat zich focust op het vernieuwen van de fitnessbranche. BodyBase franchise doet dit door op maat gemaakte ervaringen te creëren voor haar bezoekers middels de door BodyBase ontworpen Aceline- en Baseline-machines. BodyBase creëert een plek waar ieders fitness behoeften samenkomen. BodyBase franchise gelooft dat, ondanks de drukte in het dagelijkse leven, trainen van lichaam en geest een prettig moment voor iedereen moet zijn.

Waarom ondernemen bij BodyBase franchise?

BodyBase franchise biedt een allesomvattende oplossing voor fitnessondernemers, inclusief geavanceerde apparatuur zoals de Baseline- en Aceline-machines, ons BodyBase-platform, uitgebreide training en ondersteuning bij het openen en runnen van de studio.

  • Hoog Potentieel: BodyBase is een uniek concept in een snelgroeiende markt. De formule biedt een frisse kijk op fitness en wellness, weg van de traditionele sportscholen, met de toegankelijke en resultaatgerichte Baseline- en Aceline-machines.
  • Bewezen concept: als franchisenemer bij BodyBase hoef je niet te worstelen om je publiek te vinden en een sterk imago op te bouwen, dat heeft BodyBase al voor je gedaan. Daarnaast beschikt BodyBase over een loyaal klantbestand en heeft de formule unieke deals met aggregators zoals Classpass en Onefit.
  • BodyBase workout-applicatie: de BodyBase workout-applicatie is een handig hulpmiddel om meer leden aan te trekken. Daarnaast kan de app gebruikt worden bij het samenstellen van nieuwe lessen.
  • Snelle lancering: met de gestroomlijnde processen en voortdurende ondersteuning helpt de franchisegever je bij het snel en succesvol openen en uitbreiden van je eigen BodyBase studio. Van de ondertekening van het franchisecontract tot de lancering van je sportschool, BodyBase begeleidt je stap voor stap.
  • Succesvolle instructeurs: als franchisenemer bij BodyBase krijg je toegang tot het vierdaagse trainercertificeringsprogramma, onderdeel van de BodyBase Academy. Bovendien bereiden de ervaren Master Trainers jouw trainers voor op succes in hun rol als groepsinstructeur en merkambassadeur.

Jouw eigen BodyBase franchise studio

Binnen BodyBase franchise wordt onderscheid gemaakt tussen twee unieke concepten: White Studio en Black Studio (of een combinatie hiervan). Bij beide concepten staan de Baseline-machine centraal.

> BodyBase White Studio

Een boutique studio waarbij het draait om lichaamsbewustzijn en het versterken van de mentale fitheid. De oefeningen worden op een rustig tempo uitgevoerd, waarbij de focus ligt op ademhaling en mindfulness. Onderdelen die worden aangeboden binnen Bodybase White Studio zijn o.a. Reformer Pilates en yoga op de Baseline machine, maar ook Mat Yoga. Binnen de boutique studio is een ruimte ingericht om na de training even te ontspannen, bij te kletsen of te werken.

> BodyBase Black Studio

Reformer Fitness op de Baseline machine, maar dan op een intensiever niveau. De mix van kracht, hoge intensiteitstraining en cardio, op de beat van de muziek, staan centraal. Daarnaast kan de franchisenemer ervoor kiezen om (kick)boxing aan te bieden en een ruimte in te richten met fitness stations.

Het is mogelijk om beide concepten binnen één studio te combineren. In samenwerking met de franchisegever wordt onderzocht naar welk concept de meeste vraag is en het meeste potentieel heeft in jouw stad of regio.

Wie zoekt BodyBase franchise?

BodyBase franchise zoekt franchisenemers die gepassioneerd zijn over fitness en daarnaast ondernemend zijn ingesteld. Ook beschik je over sterke leiderschapsvaardigheden. Daarnaast is een achtergrond in fitness of bedrijfsmanagement een pluspunt, maar het belangrijkste is dat je bereid bent om het bewezen bedrijfsmodel te volgen en de BodyBase-standaarden hoog te houden.

                                                                       

Ontvang gratis meer informatie over BodyBase

Meer informatie over franchisen bij

BodyBase

Recent bekeken formules

×