Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Meet & Ribs

Meet & Ribs franchise brengt mensen samen door middel van een bijzondere culinaire ervaring. Met onze bourgondische proeverij en hoogwaardig gegrild vlees en vis bieden we een avondvullend diner dat een waar genot is. Bovendien zijn sommige van onze vestigingen ook open voor lunch en bieden we take-away service aan. Hetgeen Meet & Ribs onderscheidt van doorsnee tapasrestaurants, is onze unieke aanpak van proeven: je hebt de mogelijkheid om bij elke ronde één gerecht van 100 gram te proeven, wat zorgt voor een geheel nieuwe smaakbeleving.

SAMEN ONDERNEMEN

De formule bestaat momenteel uit vier vestigingen: Bemmel, Cuijk, Druten en Nijmegen waarbij Meet & Ribs Cuijk en Druten door de eigenaren van de franchiseformule worden gerund. Eigenaren Michel en Tamara kunnen zich dan ook niet beter inleven en jou als (potentiële) franchisepartner ondersteunen! Eén van de belangrijkste kerntaken vinden zij het zorgen voor de juiste beleving, omdat dat is wat gasten onthouden: “hoe je het beleeft, is hoe je het onthoudt”. Tenslotte is volgens Tamara het beste compliment dat je kunt krijgen dat we zien dat onze gasten de volgende keer terugkomen met hun vrienden, familie of collega’s.

Heb jij interesse om met ons mee te groeien als franchisepartner? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

VIJF VOORDELEN

Als franchisepartner hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Het concept staat als een huis, net zoals bijvoorbeeld de marketingstrategie. Wij ondersteunen je met zaken als administratie, inkoop, reclame, social media etc. Meet & Ribs franchise heeft dan ook vele voordelen:

  1. Korte lijntjes, wel zo makkelijk in de communicatie.
  2. Begeleiding op alle aspecten van de bedrijfsvoering, wij hebben de kennis in huis.
  3. Inkoopvoordelen bij leveranciers.
  4. Interne trainingen en opleidingen.
  5. Restaurantformule altijd actueel.

Word franchisepartner

Indien je franchisepartner wordt, word je dus ontzorgd en kunt je daardoor volledig focussen op jouw restaurant, het lokaal ondernemen en natuurlijk jouw gasten. Met een gemiddelde gastwaarding van een 9,0 heb je in elk geval een vliegende start! Heb je interesse om je bestaande horecagelegenheid om te bouwen of om een eigen vestiging te starten? Vraag dan meer informatie aan.

 

Meet & Ribs Cuijk

Meet & Ribs is hét restaurant voor de echte vleesliefhebber! Voor de lekkerste gerechten van de grill ben je bij ons aan het juiste adres. Voor ieder wat wils: of je nu onbeperkt wil ...

Horeca
Overnameprijs

€ 80.000

Omzet

€ 300.000

Oppervlakte

270 m²

Adres

Grotestraat 10, Cuijk, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Meet & Ribs

Meer informatie over franchisen bij

Meet & Ribs

×