Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Meet & Ribs

Meet & Ribs brengt mensen bij elkaar. Het restaurant voor de hele dag door bourgondisch genieten: van lunch tot a la carte dineren en van bourgondische proeverij tot take-away.

SAMEN ONDERNEMEN

Heb jij altijd al je eigen restaurant willen openen, maar wil je er liever niet alleen voor staan? Meet & Ribs stelt aan de franchisepartner een complete, succesvolle formule ter beschikking. Als franchisepartner bij Meet & Ribs kan jij je volledig focussen op jouw Meet & Ribs restaurant, lokaal ondernemen en gastgericht werken, terwijl de franchisegever alle zaken zoals marketing, reclame, administratie, inkoop en dergelijke regelt.

Meet & Ribs bestaat momenteel uit vier vestigingen: Bemmel, Cuijk, Druten en Nijmegen waarbij Meet & Ribs Cuijk en Druten door de eigenaren van de franchiseformule worden gerund. Eigenaren Michel en Tamara kunnen zich dan ook niet beter inleven en jou als (potentiële) franchisepartner ondersteunen! Eén van de belangrijkste kerntaken vinden zij het zorgen voor de juiste beleving, omdat dat is wat gasten onthouden:

Meet & Ribs franchise is zowel geschikt voor de startende als de gevestigde ondernemer.

Wil jij een succesvolle ondernemer worden bij een mooie formule? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met je in gesprek!

 

Meet & Ribs Cuijk

Meet & Ribs is op zoek naar een ondernemer voor de bestaande vestiging in Cuijk. Deze vestiging is gelegen in het horecagebied van Cuijk centrum. De vestiging heeft een oppervlakte van 270 m². De keuken is 40 ...

Horeca
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Omzetpotentie: 400.000 – 600.000 euro

Oppervlakte

270 m²

Adres

Grotestraat 10, Cuijk, Noord-Brabant

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Meet & Ribs

Meer informatie over franchisen bij

Meet & Ribs

×