Perfect Age Beauty Center

Perfect Age Beauty Center franchise formule

franchisen bij Perfect Age Beauty Center

header-perfect-age-beauty-center-robert-schoemacher-zw


Perfect Age Beauty Center by Robert Schoemacher: dé franchiseformule voor de startende en bestaande beauty professional!

Een Perfect Age Beauty Center wordt in de gelegenheid gesteld haar klanten hoogwaardige behandelingen aan te bieden, uitgevoerd door ervaren specialisten die gebruik maken van de nieuwste technologieën zonder dat de schoonheidsspecialist (de franchisenemer) hiervoor investeringen hoeft te doen en/of opleidingen hoeft te volgen. Ook kan de franchisenemer rekenen op een schitterende uitstraling, een A-merk, een hoogwaardige cosmeceuticals (verzorgings)lijn waarmee gewerkt wordt (en uiteraard wordt verkocht), (online) marketing ondersteuning, PR, inkoopvoordeel, enz.

Dr. Robert Schoemacher: “Ik ken veel schoonheidsspecialisten die de wens hebben om een breder dienstenpakket aan hun klanten aan te bieden, maar niet in staat zijn om dat zelf te doen. Dat kan zijn door de hoogte van de investering die daarmee gemoeid is, of ze hebben geen tijd om een (lange) opleiding te volgen. En dan heb ik het nog niet eens over de veranderende wetgeving die ook zo zijn beperkingen met zich meebrengt. Met deze franchiseformule kan de schoonheidsspecialist blijven doen waar zij goed in is, haar klanten adviseren en een heerlijke gezichts- en/of lichaamsbehandeling geven, en als de klant vraagt om andere cosmetische/beauty diensten, dan kan zij dat ook bieden. In haar eigen salon, uitgevoerd door experts!”

Team van specialisten
De ervaren cosmetisch arts neemt met zijn team de botox en injectables behandelingen voor zijn rekening. Binnen het team van specialisten bevinden zich ook experts op het gebied van duurzaam ontharen met laser, tatoeage verwijdering (ook met laser) en cryolipolyse behandelingen. Cryolipolyse is een nieuwe beproefde behandeling om vet op specifieke plaatsen duurzaam te verwijderen door middel van vetcel bevriezing.

Robert vervolgt: “De formule is er zowel voor de bestaande als de startende schoonheidsspecialist. Zo worden bijvoorbeeld de vestigingen in Den Bosch, Katwijk en Zoetermeer gerund door zeer ervaren schoonheidsspecialisten die hun klanten niet meer door hoeven te verwijzen als ze om behandelingen vragen die ze zelf niet kunnen uitvoeren. En de startende schoonheidsspecialist kan op basis van onze formule in een zeer kort tijdsbestek een volledige schoonheidssalon starten, inclusief marketingondersteuning en een zeer uitgebreid producten- en dienstenpakket. Daarnaast wordt de Perfect Age Cosmeceuticals lijn ook erg goed ontvangen, daar ben ik ook waanzinnig trots op!”

Interesse?
Ben je al langere tijd actief in de beautybranche, maar wil je nog meer uit jezelf en je salon halen? Of ben je starter en wil je direct een vliegende start maken? Dan is Perfect Age Beauty Center dé franchiseformule voor jou! Vraag direct informatie via deze pagina aan, en wij nemen contact met je op.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

logo Perfect Age Beauty Center franchise


Perfect Age Beauty Center franchise informatie

Activiteit:

Perfect Age Beauty Center is een unieke franchiseformule voor de startende en bestaande schoonheidsspecialist. Maak gebruik van een team van specialisten (waaronder Robert Schoemacher), wordt een A-merk en werk met onze Perfect Age Cosmeceuticals lijn!

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:2016
Entreegeld:Vanaf € 3.995,- excl. BTW (incl. o.a. producten t.b.v. verkoop en behandeling)
Jaarlijkse franchisefee: Vanaf € 295,- excl. BTW per maand en marketingbijdrage vanaf € 50,- excl. BTW per maand
Totale investering:Entreefee + investering benodigdheden salon (formule is ook mogelijk met een bestaande salon)
Benodigd eigen vermogen:Vanaf € 3.995 + investering benodigdheden salon (formule is ook mogelijk met een bestaande salon)
Type samenwerking:Hard Franchise
Lid nfv:Ja
Omschrijving training:Uitgebreide behandel- en verkooptraining (incl. behandelplannen)
Hoe is de inkoop geregeld:Centraal
Verkoop oppervlakte:Vanaf 12m²
Locatie omschrijving:Dorpskern/stadswijken
Verzorgingsgebied:Minimaal 40.000 inwoners in een exclusief gebied
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2016:
- eigen en - zelfstandig
2017:
1 eigen en 8 zelfstandig
2018:
1 eigen en 20 zelfstandig
Buitenland:
-
Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Perfect Age Beauty Center