Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Boomerang Business Collective

Wat doet Boomerang Business Collective?

Boomerang Business Collective bouwt zakelijk netwerken met lokale ondernemers. Ze verzorgen training, systemen en begeleiden de franchisenemers bij het bouwen en beheren van hun Collectieven. Ook de gehele backoffice en administratie wordt door hun geregeld. Op deze manier kun jij als franchise ondernemer je bezig houden met het belangrijkste: contacten leggen en onderhouden met je mede-ondernemers.

Waarom kiezen voor Boomerang?

Boomerang franchise is verreweg de sterkste en meest professionele netwerk organisatie voor franchisenemers. Met de door hun ontwikkelde systemen, de app, de trainingen en zeer professionele backoffice is het de snelst groeiende zakelijke netwerk organisatie in Nederland.

Ondernemerschap met volledige ondersteuning

Als franchisenemer ben je een zelfstandige ondernemer, maar je maakt wel volledig gebruik van onze professionele ondersteuning. Je profiteert van de sterke merknaam en reputatie van Boomerang, evenals onze effectieve marketing- en reclamecampagnes. Bovendien excelleren we in training, zowel voor onze leden als voor de besturen en diverse functies binnen de Collectieven.

Werken vanuit huis – Laagste instapkosten, hoge opbrengsten

Het unieke model van Boomerang franchise is zo ingericht dat je met minimale kosten een zeer rendabel bedrijfsmodel met wederkerig inkomen kunt bouwen. Je hebt geen personeel nodig, je kunt werken vanuit huis en direct vanaf de start van je Collectief draai je al winst.

Parttime of full-time – het is aan jou

De meeste franchisenemers bij Boomerang beginnen part-time naast hun bestaande bedrijf of werk met hun eerste Collectief. Als deze eenmaal staat kun je, als je dat wilt, doorgroeien naar meerder Collectieven. Zo kan je er je full time bezigheid van maken en er op die manier een zeer goed ondernemers inkomen mee behalen.

Ben je geïnteresseerd in een vervolgstap? Laat hieronder je contactgegevens achter, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.

Ontvang gratis meer informatie over Boomerang Business Collective

Meer informatie over franchisen bij

Boomerang Business Collective

Recent bekeken formules

×