Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij De Hypotheker

Over De Hypotheker franchise

De Hypotheker franchise is een van de meest vooraanstaande organisaties in Nederland voor onafhankelijk hypotheekadvies en bemiddeling bij financiële zaken met betrekking tot woningen. Met een geschiedenis van 35 jaar hebben ze meer dan een miljoen mensen geholpen bij het verwezenlijken van een van hun grootste levenswensen: het bezitten van een eigen woning. Wat de De Hypotheker franchise onderscheidt van andere franchiseorganisaties, is hun volledige onafhankelijkheid en de focus op het belang van de klant. Er wordt gestreefd naar het vinden van de optimale hypotheek die past bij de wensen en mogelijkheden van hun klanten. Dit, tegen de meest gunstige prijs. Bovendien regelen ze alle benodigde stappen en formaliteiten.

Hetgeen de dienstverlening van De Hypotheker franchise hoogwaardig maakt, is de sterke samenwerking binnen hun landelijk netwerk. Alle vestigingen delen kennis en ervaring, wat leidt tot een sterke onderhandelingspositie en het vermogen om de markt goed te begrijpen. Deze organisatie blijft voortdurend investeren in de toekomst van hun dienstverlening, met een gezonde kijk op de toekomst en een focus op het behouden van hun kwaliteit en onafhankelijkheid. Voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in financiële dienstverlening en de vastgoedmarkt, biedt De Hypotheker franchise een gevestigd en gerespecteerd platform om hun eigen onderneming te starten en te runnen.

Landelijk en lokaal

Het netwerk van De Hypotheker franchise bestaat uit meer dan 100 ondernemers met in totaal meer dan 180 vestigingen in Nederland. Deze franchisenemers worden centraal ondersteund en begeleid door De Hypothekers Associatie (DHA), die fungeert als de overkoepelende organisatie. DHA heeft als voornaamste taak het beheer van de franchiseformule van De Hypotheker, waarbinnen alle franchisenemers hun eigen onderneming runnen.

Een van de belangrijkste voordelen van het de Hypotheker franchiseconcept is de maximale ondersteuning die ondernemers ontvangen. DHA zorgt ervoor dat het merk de Hypotheker franchise nationaal bekend is en blijft. Ze voorzien franchisenemers van alle middelen die ze nodig hebben om succesvol te kunnen opereren, inclusief geavanceerde automatiseringssystemen en toegang tot een uitgebreid scala aan hypotheekverstrekkers en financiële producten in Nederland. Het feit dat er een sterke, landelijke organisatie achter de franchisenemers en hun teams staat, waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening en het hypotheekadvies dat aan klanten wordt geboden. Dit alles biedt een solide basis voor het succes van de franchiseondernemingen binnen de Hypotheker.

 

Wat ga je doen als franchisenemer?

Als je een franchisenemer wordt, dan heb je de leiding over één of meerdere van onze vestigingen binnen een bepaald gebied. Dit brengt aanzienlijke vrijheid en verantwoordelijkheid met zich mee. Je hebt de mogelijkheid om jouw team van hypotheekadviseurs en assistenten op jouw eigen manier aan te sturen, met als hoofddoel de klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden. Tegelijkertijd ben je alert op kansen binnen jouw markt en weet je deze te benutten.

  • Ontvang je persoonlijke en zo breed mogelijke ondersteuning vanuit de centrale organisatie met als doel een zo optimaal mogelijke exploitatie van jouw rayon en dienstverlening aan je klanten;
  • ontvang je ondersteuning bij het werven van personeel; heb je diverse marketingmiddelen tot je beschikking; maak je gebruik van de centraal aangevoerde automatisering;
  • profiteer je van de landelijke marketingcampagnes; én van de landelijke website met jaarlijks 7 miljoen bezoekers;
  • Jouw klanten profiteren van dienstverlening op maat en van jouw kennis van de lokale markt.

logo_De_Hypotheker

 

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over De Hypotheker

Meer informatie over franchisen bij

De Hypotheker

Recent bekeken formules

×