Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Hypotheker en Hyarchis zijn klaar voor online toekomst

Dankzij een hernieuwde samenwerking tussen De Hypotheker en Hyarchis zeggen beide bedrijven klaar te zijn voor hun online toekomst. Beiden zijn al jaren koploper in de Nederlandse hypotheekmarkt op het gebied van software en advies. In de loop der jaren hebben ze hun dienstverlening rondom hypotheekadvies bijna volledig gedigitaliseerd.

De Hypotheker is marktleider in onafhankelijk hypotheekadvies. Met 180 vestigingen zorgen de financieel adviseurs van De Hypotheker er iedere dag voor dat consumenten een goed persoonlijk advies krijgen. De Hypotheker werkt al jaren samen met de belangrijkste banken, verzekeraars en spaar- en beleggingsinstellingen in Nederland. Via de uitgebreide website van De Hypotheker is het voor de consument mogelijk gemaakt om zich te oriënteren en vervolgens zelf een hypotheek af te sluiten.

Zowel De Hypotheker als Hyarchis hebben in de afgelopen jaren een omvangrijke transformatie ingezet die nu verder wordt doorgevoerd. De Hypotheker ontwikkelt zich naar een omnichannel dienstverlener en Hyarchis bevindt zich in de transitie van een traditionele on-premises document management-leverancier naar een cloud-based data management-leverancier. De Hypotheker gaat HDM Cloud (Hyarchis Document Management) opnieuw een plek in haar systeemlandschap geven, waarbij gebruiksgemak vooropstaat. Het implementatie- en migratieproject is in volle gang en wordt vanwege de coronacrisis volledig online voortgezet met teams in Nederland, Portugal en Litouwen.

Reacties

‘’In deze bijzondere tijd is het belangrijk om de krachten te bundelen. Het werken op afstand biedt uitdagingen die we samen met De Hypotheker en met vol vertrouwen aangaan.’’ Aldus André van der Doelen, CEO van Hyarchis.

‘’We zijn blij om wederom met Hyarchis in zee te gaan. Hyarchis heeft een uitstekende reputatie en is een toonaangevende partij in documentbeheer. Zo kunnen wij onze adviseurs nog meer gebruikersgemak bieden.’’ Aldus Jasper Cuijten, directeur business development van De Hypotheker.

[box]Wil je meer weten over De Hypotheker? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×