Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Richard en Mariëlle Groeneweg starten Family Gorinchem 

Richard en Mariëlle Groeneweg hebben deze week hun nieuwe vestiging van Family in Gorinchem geopend. Richard heeft een hoofdkantoor functie bekleed bij FHC Formulebeheer waaronder de Family formule valt. Hij was verantwoordelijk voor alle om en- verbouw van nieuwe vestigingen en daarbij hielp hij de nieuwe aangesloten ondernemers in het zadel.

Ralph Markwat, directeur FHC Formulebeheer: “een groter compliment kan je als formulehuis niet krijgen. Een succesvol ondernemer die werkzaam is geweest binnen onze organisatie en zich heeft ingezet voor onze formules en nu samen met zijn vrouw deze Family vestiging opent is een unicum te noemen. Wij heten Richard en Mariëlle dan ook van harte welkom binnen onze Family formule en wensen hen veel succes met deze mooie vestiging”.

Richard en Mariëlle brengen een schat aan ervaring mee naar Family Gorinchem. Immers is de cafetariabranche voor hen zeker niet onbekend en weten zij als geen ander hoe je gastgericht bent. Na een intensieve verbouwing is het moment dan daar, zij zijn klaar om hun passie voor Family te delen met Gorinchem.

Het volledig verbouwde eethuis straalt een gezellige en warme sfeer uit waar het echte familiegevoel centraal staat. Gasten worden uitgenodigd om te genieten van sappige burgers, heerlijke frites specials, gezonde maaltijdsalades en een ontspannen koffiemoment. Bij Family Gorinchem draait het om het delen van lekker eten en het samen zijn, waarbij gasten de Family-sfeer kunnen proeven.

Family Gorinchem is gemakkelijk bereikbaar, parkeren kan dan ook eenvoudig voor de deur van deze prachtige vestiging. Zo halen cliënten hun Family gerechten gemakkelijk af en ook via het bestelplatform kunnen zij bestellingen doorgeven.

Ontvang gratis meer informatie over Family

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Family

×