Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Perfect Age Beauty Center opent in Zaandam

Op dinsdag 13 februari is de opening van de Zaanse vestiging van de franchiseformule Perfect Age Beauty Center. Eigenaresse én ervaren afslank specialiste Stephanie van Steen verzorgd samen met haar schoonheidsspecialiste Carola en cosmetisch arts Robert Schoemacher de opening aan de Paltrokstraat 16, Zaandam.

Drs. Robert Schoemacher: “Ik ken veel beauty professionals die de wens hebben om een breder dienstenpakket aan hun klanten aan te bieden, maar niet in staat zijn om dat zelf te doen. Dat kan zijn door de hoogte van de investering die daarmee gemoeid is, of ze hebben geen tijd om een (lange) opleiding te volgen. En dan heb ik het nog niet eens over de veranderende wetgeving die ook zo zijn beperkingen met zich meebrengt. Met deze franchiseformule kan Stephanie blijven doen waar zij goed in is, haar klanten coachen en adviseren, en Carola kan heerlijke gezichts- en lichaamsbehandeling geven, en als haar klant vraagt om andere cosmetische/beauty diensten, dan kan zij dat ook aanbieden. In haar eigen salon in Zaandam, uitgevoerd door experts!”

De ervaren cosmetisch arts neemt met zijn team de filler- en botox behandelingen voor zijn rekening. Binnen het team van specialisten bevinden zich ook experts op het gebied van duurzaam ontharen met laser, permanente make-up en cryolipolyse behandelingen. Cryolipolyse is een beproefde behandeling om vet op specifieke plaatsen duurzaam te verwijderen door middel van vetcel bevriezing.

Robert vervolgt: “De formule is er zowel voor de bestaande als de startende schoonheidsspecialist. Zo worden de vestigingen in bijvoorbeeld Katwijk, Zoetermeer en Den Helder (er zijn inmiddels zo’n 25 Perfect Age Beauty Center vestigingen, red.) gerund door zeer ervaren schoonheidsspecialisten die hun klanten niet meer door hoeven te verwijzen als ze om behandelingen vragen die ze zelf niet kunnen uitvoeren. De startende schoonheidsspecialist kan op basis van onze formule in een zeer kort tijdsbestek een volledige schoonheidssalon starten, inclusief marketingondersteuning en een zeer uitgebreid producten- en dienstenpakket. Daarnaast wordt de Perfect Age Cosmeceuticals verzorgingslijn ook erg goed ontvangen, daar ben ik ook waanzinnig trots op!”

×