Portas

Portas franchise

franchisen bij Portas

portas-banner

Al meer dan 40 jaar maakt Portas interieurdromen waar

Portas franchise is al meer dan 40 jaar een begrip voor intelligente en moderne oplossingen voor renovatie en modernisering in het interieur. Wij maken woningen weer mooi en modern en zorgen voor een meerwaarde. Portas garandeert kwaliteit bij elke renovatieklus of het nu gaat om een trap-, keuken- of plafondrenovatie. Inmiddels zijn onze filialen in 14 Europese landen terug te vinden en werken er zo’n 500 zelfstandige ondernemers uit onze naam. Als Europese marktleider ontwikkelen wij constant nieuwe methodes en oplossingen voor onze klanten. Duurzaamheid staat bij ons centraal, en daarmee zijn onze oplossingen actueler dan ooit. Met de modernste technieken en beste materialen bieden wij perfecte service en eersteklas kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan professioneel en competent advies bij de klant thuis en bieden op maat gesneden oplossingen tegen een vaste prijs.

Word franchisenemer bij Portas

Wij zoeken zelfstandige vakmensen. Als franchisenemer van Portas bouw je de omzet en het rendement van je onderneming verder uit en word je vanaf de eerste dag goed op weg geholpen. Een afgebakend gebied met potentiële klanten en promotie voor je eigen Portas vakbedrijf worden voor je geregeld. Geen honderden kilometers rijden per week, maar klanten dicht bij huis waarbij je in een mum van tijd op locatie bent. Jij blijft eigen baas, Portas franchise zorgt voor voldoende aansturing en ondersteuning.Dus geen verspilde tijd aan randzaken, maar doen waar je hart ligt: het mooi maken en verbeteren van woningen door keukens, trappen, deuren en plafonds te renoveren. Je eigen agenda beheren, werken wanneer het jou uitkomt en zelf bepalen hoe je een renovatieklus aanpakt.

Kom in contact met Portas franchise

Ben jij iemand die hard wil werken, veel verantwoordelijkheid wil hebben en die het ondernemersbloed door z’n aderen voelt stromen? Vraag dan informatie aan en wij laten jou graag kennismaken met andere zelfstandige ondernemers van Portas om zelf te achterhalen waarom je als franchisenemer bij Portas goed zit.

aangesloten-bij-logo-portasAangesloten bij De Nationale Franchisegids


Portas franchise informatie

Activiteit:

Portas is al meer dan 40 jaar een begrip voor intelligente en moderne oplossingen voor renovatie en modernisering in het interieur (deuren, keukens, trappen en plafonds).

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:1976
Entreegeld:€ 10.000
Jaarlijkse franchisefee: 3% van de omzet
Totale investering:€ 45.000
Benodigd eigen vermogen:€ 10.000
Gemiddelde omzet pv:€ 350.000
Type samenwerking:Soft Franchise
Lid nfv:Ja
Omschrijving training:Intensieve opstarttraining, daarna diverse optionele product- en salestrainingen
Hoe is de inkoop geregeld:Centraal
Verkoop oppervlakte:80m²
Locatie omschrijving:Op locatie
Verzorgingsgebied:300.000 inwoners in een exclusief gebied
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2016:
223 eigen en 215 zelfstandig
2017:
223 eigen en 220 zelfstandig
2018:
223 eigen en 225 zelfstandig
Buitenland:
500+ in 14 landen

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »
Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Portas