Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Portas

Portas is al meer dan 40 jaar een begrip voor intelligente en moderne oplossingen voor renovatie en modernisering in het interieur. Portas maakt woningen weer mooi en modern en zorgen voor een meerwaarde. Inmiddels hebben zij filialen in 14 Europese landen en werken er zo’n 500 franchisenemers.

Als Europese marktleider ontwikkelt Portas constant nieuwe methodes en oplossingen voor zijn klanten. “Duurzaamheid staat bij ons centraal, en daarmee zijn onze oplossingen actueler dan ooit. Met de modernste technieken en beste materialen bieden wij perfecte service en eersteklas kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan professioneel en competent advies bij de klant thuis en bieden op maat gesneden oplossingen tegen een vaste prijs.” aldus Dick Westdijk, franchise-adviseur van Portas.

Portas zoekt zelfstandige vakmensen. “Als franchisenemer van Portas bouw je de omzet en het rendement van je onderneming verder uit en word je vanaf de eerste dag goed op weg geholpen. Een afgebakend gebied met potentiële klanten en promotie voor je eigen Portas vakbedrijf worden voor je geregeld. Geen honderden kilometers rijden per week, maar klanten dicht bij huis waarbij je in een mum van tijd op locatie bent. Jij blijft eigen baas, Portas zorgt voor voldoende aansturing en ondersteuning. Dus geen verspilde tijd aan randzaken, maar doen waar je hart ligt: het mooi maken en verbeteren van woningen door keukens, trappen, deuren en plafonds te renoveren. Je eigen agenda beheren, werken wanneer het jou uitkomt en zelf bepalen hoe je een renovatieklus aanpakt.”

Portas is op zoek naar nieuwe franchisenemers! Klik hier voor meer informatie.

×