Heritage HealthCare

Heritage HealthCare franchise formule

franchisen bij Heritage HealthCare

Word master franchisenemer van Heritage HealthCare

Heritage Healthcare is in het Verenigd Koninkrijk, als zorgverlener en werkgever, een belangrijke speler. Zorg verlenen is wat zij doen, leven en zijn. De inzet komt voort uit uitzonderlijk hoge normen.  Daardoor is de organisatie sinds haar oprichting enorm gegroeid en beschikt zij nu over een groot netwerk van franchisenemers. Met respect wordt gekeken naar de manier waarop zij in een relatief korte periode is uitgegroeid tot een van de zorgorganisaties die het hoogst wordt gewaardeerd, bewonderd en vertrouwd.

Het geheim is dat de zorg oprecht is. Het bewustzijn dat de reputatie afhangt van de kwaliteit van elke dag, bij elke cliënt en op elk moment op alle niveaus, maakt dat er groot vertrouwen is bij cliënten, medewerkers en franchisenemers. Heritage Healthcare ziet het als haar taak om kennis en expertise te delen en de best mogelijke middelen en het hoogste niveau van ondersteuning te bieden aan iedereen binnen het Heritage Healthcare netwerk.

Heritage Healthcare is op zoek naar de juiste master franchisenemer om het netwerk naar Nederland uit te breiden. Die persoon moet vooral haar waarden en normen waarderen en delen.

Snelle groei.

Het netwerk is snel gegroeid met franchisenemers die vaak eerste keus zijn voor het mogen verlenen van langdurige zorg aan ouderen en gehandicapten. Thuiszorg betekent volledig inspelen op alle individuele – en dus unieke wensen en behoeften die voortdurend veranderen. Als Heritage Healthcare master franchisenemer, investeert u in de thuiszorg en heeft u te maken met overheden, gezondheidsautoriteiten, vrijwilligersgroepen en cliënten die aan uw zorg zijn toevertrouwd.

Heritage Healthcare is op zoek naar succesvolle ondernemers die van een uitdaging houden en zakelijkheid met zorg kunnen combineren. Een Heritage Healthcare master franchisenemer heeft het talent, de motivatie en de ambitie om dynamische groei te realiseren door middel van andere lokale ondernemers (franchisenemers).

Het Heritage Healthcare franchisemodel zorgt ervoor dat u optimaal kunt presteren op het gebied van kwalitatief hoogwaardige zorg, ondernemerschap en efficiency. De operationele systemen, ondersteunende materialen en software, maar ook de marketing zorgen ervoor dat u het succes van Heritage Healthcare zult kunnen dupliceren in Nederland.

De organisatie investeert voortdurend in haar (master) franchisenemers, biedt trainingen en ondersteuning aan en heeft voor vrijwel alle aspecten van de bedrijfsvoering oplossingen in de vorm van systemen en materialen voorhanden.   Zij doet ook veel aan onderzoek en ontwikkeling binnen de sector.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Heritage HealthCare franchise informatie

Activiteit:

Het verzorgen van levering van hoogwaardige en deskundige thuiszorg.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2013
Entreegeld: € 120.000
Jaarlijkse franchisefee: 4% van omzet van franchisenemer
Totale investering: € 250.000 - € 300.000
Benodigd eigen vermogen: € 100.000 - € 150.000
Gemiddelde omzet pv: Nader op te vragen.
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Naast intensieve on the job training in Groot-Brittannië, veel personal coaching, wekelijkse updates, cursussen ( o.a. on the job).
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal, de franchisegever is o.a. verantwoordelijk voor de website, software en opleiding.
Verkoop oppervlakte: Geen voorwaarden aan gesteld, de ondernemer kan vanuit huis starten.
Locatie omschrijving: Geen voorwaarden aan gesteld, de ondernemer kan vanuit huis starten.
Verzorgingsgebied: Heel Nederland is nog beschikbaar.
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2017:
3 eigen en 18 zelfstandig
2018:
3 eigen en 22 zelfstandig
2019:
3 eigen en 30 zelfstandig
Buitenland:
22

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Heritage HealthCare